Kullsyreholdige Drikker Fører Til Arytmi

Video: Kullsyreholdige Drikker Fører Til Arytmi

Video: Kullsyreholdige Drikker Fører Til Arytmi
Video: Why does eating food or drinking alcohol trigger Atrial Fibrillation AF?An illustrated explanation 2024, September
Kullsyreholdige Drikker Fører Til Arytmi
Kullsyreholdige Drikker Fører Til Arytmi
Anonim

Forskere sier at inntak av store mengder kullsyreholdige drikker kan føre til arytmier og kramper. De kom til denne konklusjonen på den årlige konferansen til European Society of Cardiology på grunn av tilfellet med en 31 år gammel kvinne.

Forskere er overbevist om at overdreven inntak av kullsyreholdige drikker fører til tap av kalium, noe som resulterer i livstruende arytmier.

Kvinnen som reiste denne tvilen med eksperter ble innlagt på sykehuset med mistanke om arytmier. Testene hennes viser at kaliumnivået i blodet er ganske lavt.

Kullsyreholdig
Kullsyreholdig

Studier har vist 2,4 mmol / L, og normale kaliumverdier varierer mellom 3,5-5,1 mmol / L. Pasientens hjertefrekvens ble også målt - verdien var 610 millisekunder, og den normale verdien for kvinner var 450 millisekunder.

Under undersøkelsen fant legene at damen hadde drukket kullsyreholdige drikker siden hun var 15, og til og med hadde erstattet vannet helt med dem.

Kullsyreholdige drikker
Kullsyreholdige drikker

Etter å ha funnet ut alt dette, tilbød legene henne å slutte å bruke kullsyreholdige drikker. Etter en stund ble testene gjentatt og det ble klart at nivåene av kalium i kvinnens blod nå var normale, så vel som hjertefrekvensen.

Eksperter sier at dette ikke er det eneste tilfellet som beviser hvor skadelig kullsyreholdig drikke er. Deres forbruk er også forbundet med hjerteproblemer og muskelskader. En lignende studie om kullsyreholdige drikker ble publisert for en tid siden på sidene i avisen Sun.

Eksperter hevdet at med bare to brus om dagen i tre uker, kunne helsen vår forverres. Resultatene av studien viste at inntak av brus øker risikoen for diabetes og hjerte- og karsykdommer.

På grunn av ingrediensene de inneholder, øker kolesterol og blodsukker hos en person betydelig. Selv om vi i den varme sommeren er veldig ivrige etter å nå brus, er det best å erstatte dem med vann, anbefaler eksperter.

Anbefalt: