Nyttige Egenskaper Av Fersken

Video: Nyttige Egenskaper Av Fersken

Video: Nyttige Egenskaper Av Fersken
Video: Muskat er en spesiell krydder, om nyttige og skadelige egenskaper som vet bedre 2024, September
Nyttige Egenskaper Av Fersken
Nyttige Egenskaper Av Fersken
Anonim

Fersken har mange verdifulle og helbredende egenskaper og brukes derfor i folkemedisin og alternativ medisin. Fersken inneholder organiske syrer - eplesyre, vinsyre, sitronsyre, i tillegg inneholder den mineralsalter og mange vitaminer.

Fersken inneholder også pektiner og essensielle oljer. Ferskenstein er veldig nyttig fordi den inneholder bitter mandelolje og vitamin B17.

Saftige frukter fordøyes lett, så de anbefales for barn og for å forbedre appetitten til voksne etter sykdom. Fersken er et must hvis du lider av forstoppelse eller halsbrann.

Fersken hjelper bedre fordøyelsen, spesielt fet mat. Disse fruktene er også nyttige i gikt, revmatisme, nyresykdom.

Forbruk av fersken er nyttig i sykdommer i hjerte- og nyresykdommer, samt i sykdommer i lever og galle. Friske ferskenblomster er et godt vanndrivende middel, brukt som avkok.

Ved arytmi, anemi, magesykdom, lav magesyre og forstoppelse anbefales det å drikke et kvart glass ferskenjuice tjue minutter før du spiser. Ferskenjuice er kontraindisert ved allergi, diabetes og fedme.

Ferskener
Ferskener

Fersken hjelper til med å rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer, men personer med et lett opphissende nervesystem bør konsumere fersken i moderasjon, da de har en oppvåkende effekt.

Deilige fruktene forbedrer fordøyelsen på grunn av det høye innholdet av løselig cellulose, som regulerer og forbedrer tarmens aktivitet og undertrykker forråtnende prosesser i fordøyelseskanalen.

Det høye innholdet av kalium gjør fersken nyttig ved arytmi og andre hjerteproblemer. Fersken styrker immunforsvaret, bekjemper sykdomsfremkallende bakterier i kroppen og virus.

Det høye innholdet av magnesium gjør fersken til en uunnværlig hjelper for å forbedre mental tilstand, de myker opp stresskraften og forbedrer humøret.

Fersken har en foryngende effekt, ettersom de klarer å holde på fuktighet i hudcellene i lang tid, glatte ut rynker og fjerne visning.

Fersken er et ideelt vekttapsprodukt - de inneholder førti kalorier per hundre gram. Hvis du spiser tre ferskener om dagen, vil du lett gå ned i vekt og berike kroppen din med nyttige vitaminer og mineraler.

Anbefalt: