Pakket Mat Som Du Kan Tilberede Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Video: Pakket Mat Som Du Kan Tilberede Hjemme

Video: Pakket Mat Som Du Kan Tilberede Hjemme
Video: Hvad en opvasketablet kan / Husholdningstips 2024, September
Pakket Mat Som Du Kan Tilberede Hjemme
Pakket Mat Som Du Kan Tilberede Hjemme
Anonim

Pakket mat i butikkene er ikke noe av det mest nyttige. Imidlertid har mange av oss det vanskelig å motstå fristelser som sprø chips og popcorn.

Å gi dem opp er imidlertid bare en av løsningene for et sunt kosthold. Sannheten er at vi kan tilberede noe av den pakkede maten selv, og i en mye bedre og sunnere versjon.

Chips

For å tilberede denne deilige hjemmelagde fristelsen trenger vi ferske poteter. De blir vasket, skrelt og tynt skåret. Ha i saltet vann i omtrent en halv time, og vask deretter igjen. De kan stekes eller stekes i noen minutter. Smak etter ønske.

Salatdressing

Stadig populære salatdressinger inneholder emulgatorer, oljer og flerumettede vegetabilske oljer.

Dette gjør dem til en reell forutsetning for utvikling av hjertesykdom. Det er mye sunnere og sunnere å krydre salaten din med ren sitronsaft, olivenolje og / eller eddik.

Fruktmelk

I stedet for ferdige fruktmelker fra butikken, sats på vanlig yoghurt der du har kuttet frisk frukt. Effekten er mye bedre.

Popcorn

Ferdiglaget popcorn er full av skadelige stoffer. Det er mye bedre å satse på den såkalte. popcorn. Hell de små maiskjernene i en kasserolle med lite fett og legg dem på koketoppen under et dekket lokk. De er klare når poppingen stopper.

Popcorn
Popcorn

Havregryn

Hjemmelaget havregryn kan fås fra ubehandlet havregryn tilberedt i mikrobølgeovnen i omtrent tre minutter. For enda bedre smak og helsemessige fordeler, legg til kanel, nøtter eller frisk frukt.

Peanøttsmør

I hovedsak er peanøttsmør et av de sunneste smøreproduktene. Den inneholder fiber, karbohydrater, protein, resveratrol og vann. Imidlertid er deres tilstedeværelse i glassene fra butikken tvilsom. I tillegg finnes farlige giftstoffer og skadelig transfett i de fleste ferdige produkter.

Det hjemmelagde alternativet er å male rå peanøtter med en blender. Krydre med honning og salt etter smak.

Anbefalt: