Frosne Sitroner - Du Vil Bli Sjokkert Over Deres Helbredende Kraft

Video: Frosne Sitroner - Du Vil Bli Sjokkert Over Deres Helbredende Kraft

Video: Frosne Sitroner - Du Vil Bli Sjokkert Over Deres Helbredende Kraft
Video: Masterclass: Hvordan ændrer du resultatet af dit liv? Livslinje, forfædres linje, tidligere liv... 2024, September
Frosne Sitroner - Du Vil Bli Sjokkert Over Deres Helbredende Kraft
Frosne Sitroner - Du Vil Bli Sjokkert Over Deres Helbredende Kraft
Anonim

Sitroner er frukt med en sur smak og er en rik kilde til vitamin C. De viser en alkalisk effekt på kroppen. 5% av sitronsaft er sur, noe som tilsvarer en verdi mellom 2 og 3 ved pH-skala.

Sitroner er en av de mest nyttige gavene fra naturen, og beskytter jodbalansen i kroppen. Sitronsaft inneholder 5-10 ganger flere vitaminer i sin helhet. Sitron er en ideell frukt for avgiftning av kroppen. To mellomstore sitroner, ca 100 g, inneholder 1,1 g protein, 0,3 gram fett, 9,3 gram karbohydrater, 2,8 gram fiber og 2,5 gram naturlig sukker. I tillegg inneholder de bare 29 kalorier.

Lemonade er en av de må-ha-drikkene om sommeren. Sitronsaft brukes også i salater og bakverk.

Det viser seg at frosne sitroner er langt mer effektive.

Etter intensiv laboratorieforskning i 1970, rettet mot å skaffe et syntetisk ekstrakt av sitroner, ble det konkludert med at sitroner som brukes til behandling av kreft, i cellegift, er den resulterende aktive ingrediensen adriamycin langt mer effektiv enn foreskrevne medisiner for behandling.

Sitronekstrakt har positive effekter i behandlingen av kreft i tykktarmen, bryst, lunge og mer enn 12 forskjellige typer kreft, inkludert kreft i prostata og bukspyttkjertel. I tillegg skader ikke sitronforbindelser, som bekjemper kreftceller, sunne celler. Sitron er kreftens viktigste fiende og er en av de kraftigste superantioksidantene.

Sitroner, i tillegg til å være rike på vitamin C, inneholder også vitamin B6, kalium, folsyre, viktige fytokjemikalier som flavonoider. I denne forbindelse har sitroner antioksidantegenskaper og en naturlig avgiftende effekt.

Takket være sitronfytokjemikalien i sammensetningen, hjelper sitroner å oppløse gallestein og redusere risikoen for å utvikle kreft i fordøyelsessystemet. Det forhindrer også forkalkning og dannelse av nyrestein.

Sitroner
Sitroner

På grunn av de høye nivåene av vitamin C og flavonoider, styrker inntaket av sitroner immunforsvaret og spiller en rolle i forebygging av sykdommer som forkjølelse og influensa.

C-vitamin i sitrusfrukter som sitroner er veldig effektivt i behandling av skjørbuk.

Sitroner viser allsidige antibakterielle egenskaper. Derfor er de mye brukt i infeksjon, betennelse, sopp, ormer. Med innholdet av vitamin P balanserer de blodtrykket. De roer også nervene. De fungerer som effektive antidepressiva.

Hvordan forberede frosne sitronersom er dobbelt så effektive i de ovennevnte situasjonene?

For det første er valg av sitroner veldig viktig. De skal under ingen omstendigheter være skadet, knust eller lett muggete. For å rense sitronene fra sprøytemiddelrester, legges de i eplecidereddik for å stå og skylles grundig.

Deretter plasseres de i kjøleskapet og får stå i 24 timer. Frosne sitroner kan deretter brukes til salater, supper og andre retter, høvlet uten å skrelle.

Et annet alternativ for å fryse sitroner er å kutte dem i skiver og plassere dem i isblokker og i fryseren. Når du trenger det, blir de fortjent og brukt. På denne måten kan du tilberede en naturlig sitronade.

Anbefalt: