Helsefare Ved å Ta Kava Kava

Video: Helsefare Ved å Ta Kava Kava

Video: Helsefare Ved å Ta Kava Kava
Video: Американский ученый и лауреат Нобелевской премии по физиологии и медицине: интервью Джорджа Уолда 2024, September
Helsefare Ved å Ta Kava Kava
Helsefare Ved å Ta Kava Kava
Anonim

Kaffe kaffe tilberedes i form av en drink hvis egenskaper skyldes stoffene i buskens tørkede røtter. Og det er fordelaktige midler i kava kava som i noen tilfeller anses å være helseskadelige. Kjent til verden siden 1700, er kava kava ansett som et middel mot angst, spenning, depresjon og andre.

Det viser seg imidlertid at det meste av forskningen bestrider disse påstandene. Noen av resultatene indikerer det Inntak av kava kava fører til leverskade, samt utvikling av hepatitt, skrumplever og leversvikt.

Det er også mye diskusjon om muligheten for at kava kava fungerer som beroligende middel.

Inntak, enten det er i kort tid eller lenger, fører også til nevrotoksisitet, lunge- og hudsykdommer. Gjennom årene har blodsykdommer, nyreskader med utseende av blod i urinen, tilstander av apati, kramper og andre blitt observert.

Til milde bivirkninger av kava kava inkluderer gastrointestinale problemer, allergisk utslett og hodepine. Det har vært tilfeller av unormale muskelbevegelser i hele kroppen, for eksempel vridning av musklene i munnen og nakken.

Kaffe kaffe
Kaffe kaffe

Og når overdose med kava kava Det er rapportert om kortpustethet, blodproppsforstyrrelser, hjerteproblemer, søvnløshet, oppkast, veldig høyt blodtrykk og andre.

Du må også være veldig forsiktig hvis du tar ekstra medisiner. Kava kava blir giftig hvis den blandes med alkohol og paracetamol.

Det er på grunn av disse helseskadene i mange land rundt om i verden kava kava produkter er trukket ut av markedet. Spesialister har blitt advart om bivirkninger, men det er fortsatt de som fremdeles tror på dem og fordelene hvis de tas i den foreskrevne ikke-toksiske dosen.

Og fordi kava går over i morsmelk, anbefales det ikke inntak av gravide og ammende kvinner.

Det er veldig viktig å vurdere risikoen før du starter kaffeinntak. Konsultasjon med lege er obligatorisk.

Anbefalt: