Lider Du Ofte Av Forstoppelse? Løsningen Er Her

Innholdsfortegnelse:

Video: Lider Du Ofte Av Forstoppelse? Løsningen Er Her

Video: Lider Du Ofte Av Forstoppelse? Løsningen Er Her
Video: Forstoppelse 2024, September
Lider Du Ofte Av Forstoppelse? Løsningen Er Her
Lider Du Ofte Av Forstoppelse? Løsningen Er Her
Anonim

Forstoppelse er et vanlig problem hos mange mennesker. Noen ganger stoler vi på at han går alene, og noen ganger vender vi oss til midler fra apoteket.

Når problemet ikke er for alvorlig, behandler vi det vanligvis hjemme og helst på mildere måter.

Disse få tipsene vil hjelpe deg med å bli kvitt forstoppelse ikke bare nå, men i det lange løp.

Grønn te

Denne hyggelige drinken er også veldig nyttig. I tillegg til de generelle helsekvaliteter, stimulerer grønn te fordøyelsesprosessen og tømmer tykktarmen. Handlingen er ikke for sterk og kan brukes daglig. Dette anbefales til og med, da det vil balansere fordøyelsessystemet og det også vil forhindre forstoppelse i fremtiden. Og en bonus på dette er at te har en avgiftende effekt.

Bakte epler

Bakte epler mot forstoppelse
Bakte epler mot forstoppelse

Epler er rike på fiber, og fiber forbedrer tarmfloraen. Generelt er et fiberrikt kosthold et trygt middel mot forstoppelse eller andre tarmlidelser. I tillegg inneholder eplet pektin, som er et annet stoff som hjelper tarmenes funksjon.

Banan

Både eplet og bananen inneholder fiber, enda mer. Bare en bit banan inneholder omtrent 12% av det nødvendige daglige fiberinntaket. Dette gjør dem til et effektivt naturlig avføringsmiddel. De inneholder også fruktooligosakkarider, som fungerer bra på fordøyelsesprosesser.

Havregryn

Havregryn forhindrer forstoppelse
Havregryn forhindrer forstoppelse

Som allerede nevnt er fiber ekstremt viktig og nyttig for tarmfloraen. Havregryn inneholder fiber, samt vitaminer, mineraler og karbohydrater. Denne kombinasjonen forbedrer absorpsjonen av stoffer og forhindre forstoppelse i lang tid. Den beste måten å inkludere havregryn på menyen vår er å spise dem dynket til frokost, men de kan også tilsettes til smoothies, fruktyoghurt eller annen mat.

Varmt vann

For fullstendig forbedring av fordøyelsessystemet og forebygging av tarmproblemer som forstoppelse drikk et glass varmt vann om morgenen. Med "morgen" menes når du reiser deg, omtrent 15 minutter før du spiser. Det anbefales imidlertid ikke at vannet er for varmt, men litt varmere enn romtemperatur.

Olivenolje med sitron

Olivenolje med sitron mot forstoppelse
Olivenolje med sitron mot forstoppelse

Dette er et litt mer ubehagelig verktøy, men ganske effektivt. I et glass varmt vann tilsett juice av en sitron og en spiseskje olivenolje. Avkoket drikkes daglig om morgenen på tom mage. Det er et naturlig avføringsmiddel som ikke er for sterkt. I tillegg er dette avkoket egnet som en metode for å rense kroppen for giftstoffer.

Anbefalt: