10 Matvarer Vi Alltid Skal Ha Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Video: 10 Matvarer Vi Alltid Skal Ha Hjemme

Video: 10 Matvarer Vi Alltid Skal Ha Hjemme
Video: Introduction to ratios | Ratios, proportions, units, and rates | Pre-Algebra | Khan Academy 2024, September
10 Matvarer Vi Alltid Skal Ha Hjemme
10 Matvarer Vi Alltid Skal Ha Hjemme
Anonim

Når dagen var lang, da du kjørte mot tiden hele dagen og fremdeles sviktet på ingenting. Og som omslag er kvelden kommet, og du har ikke noe hjemme å tilberede middag med. Og du har ingen krefter igjen til å gå til markedet.

I slike tilfeller, for å tilfredsstille sulten til det tomme kjøleskapet, må du ha noen få produkter tilgjengelig for å hjelpe. Krukker med bokser, sauser, frosne grønnsaker - noen er virkelig uunnværlige.

Her er noen tips hvilken mat du skal ha med i skapet ditt for slike øyeblikk.

Hovedprodukter

I følge forskjellige kokker skal vi alltid ha to stivelsesholdige matvarer - ris og pasta. Men også mel, en kasse med mais, fisk (tunfisk, sardiner, makrell …) og hvorfor ikke kikerter.

Det er også godt å ha tomatsaus, kokosmelk og oliven. Når det gjelder fryseren, må vi ta hensyn til fordelene med posene med grønnsaker - erter, gulrøtter eller grønne bønner. Disse matvarene er egentlig grunnlaget.

Hva du skal lage mat

Du bør alltid ha frosne grønnsaker hjemme
Du bør alltid ha frosne grønnsaker hjemme

Disse produktene kan bidra til å lage en deilig karri med for eksempel kokosmelk. Dette er en sunn mat uten kjøtt eller fisk, og mest av alt veldig enkel å tilberede. Med bare noen få krydder, ris, litt kokosmelk og grønne frosne grønnsaker, kan man bli overrasket over resultatet.

Når det gjelder resten produkter vi alltid skal ha hjemme, kan pastapakken gjøres om til en deilig rett tilberedt med tomatsaus, svarte oliven og basilikum fra kjøleskapet.

Det kan også improviseres med en kikert hummus eller noe meksikansk med mais, tomatsaus, paprika og ris. Og med noen tine rød paprika blir det enda bedre.

Hermetiserte bønner og kikerter er et must i skapet
Hermetiserte bønner og kikerter er et must i skapet

Vi må ikke glemme fisken, som kan smaksettes med varm saus. Det er nok å helle makrellfilet med en blanding av gulrøtter, tomatsaus og aromatiske krydder. Og alt er klart.

Hvordan organisere?

Enten vi handler hver dag eller bare en gang i uken, er det ingen hemmelighet at jeg går med strømmen. Når vi åpner skapet, må vi ta hensyn til det som mangler og umiddelbart sette det på en liste. Det er bra å gjøre dette før du har sett hva annet mangler. Du må bare gjøre det om til en mekanisk gest.

Anbefalt: