Vitaminer For Ungdom Og Slank Silhuett

Video: Vitaminer For Ungdom Og Slank Silhuett

Video: Vitaminer For Ungdom Og Slank Silhuett
Video: Nycoplus D3-vitamin og C-vitamin 2024, September
Vitaminer For Ungdom Og Slank Silhuett
Vitaminer For Ungdom Og Slank Silhuett
Anonim

Behovet for vitaminer for normal funksjon av kroppens systemer har lenge vært bevist. Men ikke alle vet hvor viktig de enkelte vitaminene spiller for å forme en slank figur.

Alle som vil se slanke ut, bør vite at det er en gruppe vitaminer som har fantastiske egenskaper - dette er B-vitaminene.

Denne gruppen inneholder over ti forskjellige vitaminer - fra velkjente B1 og B12 til sjelden nevnte inositol og kolin. Hver av disse vitaminene supplerer de gunstige effektene av de andre.

Sammen er de ansvarlige for den normale strukturen til proteinet, den gode funksjonen i det endokrine systemet, bidrar til å komme ut av apati eller depresjon.

De har god effekt på stoffskiftet og kan bremse aldringsprosessen i huden og hele kroppen. Det er lett å fylle på med vitamin B.

Du trenger bare å legge vekt på forbruket av visse produkter. Havregryn og bokhvete er ideelle for en solid frokost og inneholder alle B-vitaminene.

De inneholder også et spesielt vitamin B1, som ikke akkumuleres i kroppen, så du må hele tiden få det. Han er ansvarlig for det gode humøret.

Hvis du lider av mangel på vitamin B1, vil dette manifestere seg i tretthet, irritabilitet og fordøyelsesbesvær. Hvis hudfargen din er grå, må du oppdatere den med B-vitaminer.

Vitaminer for ungdom og slank silhuett
Vitaminer for ungdom og slank silhuett

Det er nok å helle varmt vann over havremel og la dem surre under et lokk i noen minutter. Hvis du er sulten om dagen, er den ideelle frokosten nøtter - mandler, peanøtter og solsikkefrø.

De inneholder vitamin B3, som er nødvendig for hjernens normale funksjon. Mangel på dette vitaminet fører til opphopning av fett i kroppen.

Nøtter inneholder også vitamin B5, som er ansvarlig for den gode tilstanden til hår og hud. Det deltar i normaliseringen av nervesystemet.

Melk, cottage cheese og yoghurt er ikke bare en naturlig kilde til kalsium, men også vitamin B1 og B2. De inneholder også vitamin B12 og kolin.

Vitamin B12 tar vare på nervesystemets gode funksjon, og beskytter psyken mot konstant humørsvingninger og nervøse sammenbrudd.

Anbefalt: