Ideer For Ferske Grønnsaker

Video: Ideer For Ferske Grønnsaker

Video: Ideer For Ferske Grønnsaker
Video: Он уже покорил многих! Сытный, оригинальный и вкусный суп (Sub) 2024, September
Ideer For Ferske Grønnsaker
Ideer For Ferske Grønnsaker
Anonim

Ferske grønnsaker er bra for kroppen og kan drikkes på tom mage. Da er effekten deres enda større. Ferske grønnsaker er nyttige for beskyttelse mot mange sykdommer fordi de inneholder mange nyttige stoffer og vitaminer.

Kåljuice er ikke veldig velsmakende, men etter å ha blandet den med litt gulrotjuice og 1 ss persillejuice får du en deilig kombinasjon.

Vegetabilsk fersk
Vegetabilsk fersk

Kåljuice inneholder vitaminene E, K, PP og D, samt vitamin C. Kåljuice er nyttig i magesår og duodenalsår, samt gastritt med lav surhetsgrad i magen, sykdommer i milt og lever.

Kåljuice forbedrer stoffskiftet og renser kroppen for giftstoffer og giftstoffer. Kåljuice anbefales ikke for nyre- og tarmsykdommer.

Persillejuice inneholder mange nyttige stoffer, men det anbefales ikke å konsumere mer enn 1 ss om dagen fordi den er veldig konsentrert.

Ulike ferske
Ulike ferske

Gulrotjuice regnes som en av de mest nyttige. Den inneholder vitamin C, B, D og E, og inneholder også karoten, som omdannes til vitamin A i kroppen.

Gulrotjuice forbedrer synet, beroliger nervene og er bra for kardiovaskulærsystemet. Gulrotjuice kan blandes med eplejuice eller sellerijuice for å lage en veldig smakfull frukt- og grønnsakscocktail.

Agurksaft er rik på mineralsalter, den inneholder kalium, kalsium, natrium og fosfor. Agurkjuice er et perfekt vanndrivende middel. Det forbedrer hukommelsen, er nyttig for tungt fysisk arbeid, forbedrer tilstanden til tenner og tannkjøtt, bevarer hudens friskhet.

Det anbefales ikke å drikke mer enn 150 ml agurksaft om dagen. Den er veldig konsentrert og kan fortynnes med tomatjuice og gulrotjuice.

Rødbetejuice er veldig nyttig, men bør ikke konsumeres i sin rene form - det anbefales å blande den med gulrotjuice. Friske rødbeter inneholder jern og folsyre, samt jod. Rødbeterjuice blir liggende i kjøleskapet i 2 timer før konsum, og skummet som dannes fjernes.

Anbefalt: