Flere Fordeler Med Rå Mat

Video: Flere Fordeler Med Rå Mat

Video: Flere Fordeler Med Rå Mat
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, September
Flere Fordeler Med Rå Mat
Flere Fordeler Med Rå Mat
Anonim

Rå plantemat inneholder spesielt verdifulle biologisk aktive stoffer. Derfor blir den stadig mer etablert og pålagt som en permanent del av den daglige menyen.

Det er bevist at salter av rå mat stimulerer metabolismen, forbedrer funksjonene til indre organer, fjerner akkumulerte giftstoffer, øker ikke bare fysisk og mental ytelse, øker konsentrasjonen og sist men ikke minst styrker immunforsvaret og motstanden gjennom enzymer, vitaminer og mineraler. til sykdommer.

Rå frukt og grønnsaker er den mest vellykkede motvirkningen mot noen bivirkninger av fett kjøtt, som hindrer peristaltikk, frigjør mange giftige stoffer og hindrer arbeidet i leveren, nyrene og blodkarene.

I denne forstand er alle ernæringsfysiologer fast bestemt på at det er mer enn nødvendig å diversifisere det daglige kostholdet med fersk frukt og grønnsaker.

Om morgenen før frokost eller under et måltid er rå epler den beste regulatoren for fordøyelsen. Og god og regelmessig fordøyelse er en forutsetning for god helse. Ferskpresset juice fra appelsiner, plommer, druer og tomater er også egnet for problemer med fordøyelsessystemet.

Flere fordeler med rå mat
Flere fordeler med rå mat

Grønnsakssalater og rå frukt må også inkluderes i hoved lunsjmenyen. De stimulerer appetitten, øker utskillelsen av fordøyelsessaft og forsyner kroppen med nødvendige verdifulle stoffer og energi.

Det er viktig å vite at rå frukt og grønnsaker skal spises før hovedmåltider, da de holder seg mindre i magen, i motsetning til bearbeidet mat. Hvis du tar dem etter å ha spist, blir den frie passasjen vanskelig, som et resultat av at gjæring og oppblåsthet i tarmene begynner. Resultatet - kvalme og tyngde.

En hyggelig dessert er juice beriket med fløte, mandelmelk og honning.

Eksamen en halv time før du spiser, forbedrer grapefruktjuice appetitten. Saft fra sur eller snerpende frukt og grønnsaker (kirsebær, bringebær, blåbær, tomater osv.) Har samme effekt.

Den friske frukten som inngår i kveldsmenyen, bidrar også til fullstendig søvn, fordi de regulerer alle viktige funksjoner og virker beroligende.

Anbefalt: