Varme Vintercocktailer

Video: Varme Vintercocktailer

Video: Varme Vintercocktailer
Video: Подогреватель-стерилизатор детских бутылочек VARME 2024, September
Varme Vintercocktailer
Varme Vintercocktailer
Anonim

Om vinteren varmer cocktailer ikke bare kroppen, men forbedrer også humøret. En av de deiligste cocktailene som er egnet for vinteren er varm sjokolade med marshmallow candy.

For en servering trenger du 300 milliliter melk, 50 gram naturlig sjokolade, 1 ts melis, 2 marshmallows. Smelt sjokoladen i en bolle over en kjele med kokende vann.

Varm opp melken til en simmer. Fjern fra varmen, tilsett sjokolade og melis og pisk med en visp. Ha marshmallows i et høyt glass og hell over sjokolademelk.

Om vinteren er den varme eplepunchen med krydder relevant. For å forberede det trenger du 1 liter eplejuice, 1 ts kanel, 1 skiver sitron.

Apple Punch
Apple Punch

Varm eplejuicen over svak varme til den koker. Tilsett krydder, hvis ønskelig kan du tilsette noen epleskiver sammen med skallet. Server stansen varm.

En deilig vintercocktail er den oransje varm sjokoladen. For å tilberede to porsjoner trenger du 2 ts melk, 120 gram naturlig sjokolade, 3 strimler appelsinskall 4 cm lang, en halv teskje.

pulverkaffe, en klype muskat.

Bland alle produktene i en kjele og rør på svak varme til sjokoladen smelter. Skru deretter opp varmen og la den koke, og ta den straks av varmen.

Pisk med en eggevisk til det er skummende. Gå tilbake på kokeplaten og la det småkoke et sekund. Fjern og pisk igjen. Server varm og dekor koppene med to striper appelsinskall.

Om vinteren er kaffe med sort pepper aktuelt. For å tilberede den trenger du nykvernet kaffe, sort pepper på tuppen av en kniv, en halv klype salt og olje på tuppen av kniven.

Kaffen brygges i en gryte, tilsettes sort pepper og salt. Tilsett smøret, rør og server etter servering.

Anbefalt: