Hvordan Fryse Pasta Og Bakverk

Video: Hvordan Fryse Pasta Og Bakverk

Video: Hvordan Fryse Pasta Og Bakverk
Video: Роль масла 🧈 в хлебе 🍞: наглядный ЭКСПЕРИМЕНТ 🧪! (Пеку три буханки по-разному, разбор в конце!) 2024, September
Hvordan Fryse Pasta Og Bakverk
Hvordan Fryse Pasta Og Bakverk
Anonim

Praksisen med å fryse pasta og bakverk blir stadig mer vanlig. Hvis du vil beholde favorittbitene dine over lengre tid, er det noen grunnleggende regler du må følge.

Det er viktig å vite at både deig og kakebrett og ferdige kaker er egnet for frysing i kjøleskap eller fryser. Konditordeigen er frossen i plastfolie eller plastposer. Hovedkravet for frysing er at pastaen må være fersk.

Ikke egnet for fryseren er bakverk som inneholder gelé, syltetøy eller fersk frukt, samt de som er laget av proteindeg.

Også syltetøyet skal ikke dekkes med glasur. Dette bør gjøres etter tining av pastaen.

Det er godt å pakke dem inn i aluminiumsfolie. Etter at du har fjernet den, vil du enkelt kunne tine dem i ovnen. Og for mindre kaker er det bedre å legge dem i plastbeholdere først, og deretter fryse dem.

Det bør også bemerkes at kaker best fryses ved romtemperatur. På denne måten beholder de best smak og friskhet. Før servering, hvis det er tillatt, kan kakene varmes opp i ovnen i ca 5 til 10 minutter.

Desserter
Desserter

Kakebrett har en holdbarhet på 3 til 6 måneder. Tining tar 2 til 3 timer ved romtemperatur. Brødet kan ligge i fryseren i opptil 6 måneder. Så begynner det å miste sin gode smak. Tine igjen i 2-3 timer ved romtemperatur.

Gjærkaker har kortere holdbarhet - opptil 3 måneder. Tine innen 2 til 4 timer. Det samme gjelder smuler fra smuldret smørdeig.

Kremkaker kan oppbevares i fryseren i en måned, opptil en og en halv måned. Tine i 3 til 4 timer. Butterdeig kan også fryses dyp. Det tar bare 1-2 timer ved romtemperatur eller 5-6 timer ved kjøletemperatur å tine den.

Gjærdeigen har en holdbarhet på 2 til 3 måneder, og den smuldrende smørdeigen - en til to måneder.

Anbefalt: