Forbudt Mat Til Ammende

Innholdsfortegnelse:

Video: Forbudt Mat Til Ammende

Video: Forbudt Mat Til Ammende
Video: MC Hammer - U Can't Touch This (Official Music Video) 2024, September
Forbudt Mat Til Ammende
Forbudt Mat Til Ammende
Anonim

Ernæring under amming er ekstremt viktig. Det du tar overføres til morsmelk og overføres til babyen din. Derfor bør hver bit og nipp på menyen din veies til du avvenner babyen.

Amming er en prosess som gagner både deg og babyen din. Det er veldig viktig for brystets helse. På den ene siden har den evnen til å forhindre mastopati og brystkreft, og på den andre siden hjelper det å gå ned i vekt raskere. Under amming bør hver kvinne konsumere 400-500 flere kalorier per dag enn før graviditet.

Under amming, på grunn av de skadelige effektene, er det matvarer du bør fjerne fra menyen.

Forbudt mat til ammende
Forbudt mat til ammende

Forbudte matvarer til ammende mødre:

Kaffe og koffeinholdige drikker

Krydret krydder
Krydret krydder

Eventuelle sentralstimulerende drikker, til og med sterk te, overføres direkte til morsmelk. Dette kan forårsake angst hos barnet og forhindre at han sovner. Under amming er disse produktene forbudt.

Kullsyreholdige drikker

Sigaretter for ammende
Sigaretter for ammende

De er en vanlig årsak til mageforstyrrelser. Og akkurat som de gir deg slike negativer, slik får de dem til babyen.

Kål, bønner

Disse matvarene hovner også opp i magen og forårsaker en viss ubehag. Hvis du ikke vil at barnet ditt skal gråte hele natten av kolikk, er det bare å glemme det.

Krydret krydder, løk, hvitløk, paprika

Sterke krydder gir umiddelbart en smak av melken, som barnet definitivt ikke vil like. Han kan til og med nekte å spise. Derfor må du ikke konsumere disse matvarene under graviditet.

Sigaretter

Det er bra å stoppe denne skadelige vanen tidlig i svangerskapet, da røyking er den største fienden for den lille mannens utvikling. Du bør ikke gjenoppta det under amming, da nikotin går direkte i morsmelken og kroppens baby.

Alkohol

Også fullstendig forbudt under graviditet, under amming har du råd til svært små mengder alkohol bare hvis du ikke ammer de neste timene. Det er bra å uttrykke litt av melken din etter inntak av alkohol og ikke gi den til babyen.

Medisiner

Alle medisiner som tas kan endre morsmelk. Under amming er det bra å unngå medisiner, til og med smertestillende, for ikke å skade babyen. Hvis nødvendig, kontakt legen din på forhånd.

Anbefalt: