Asidofile Drikker - Hva De Er Gode For

Innholdsfortegnelse:

Video: Asidofile Drikker - Hva De Er Gode For

Video: Asidofile Drikker - Hva De Er Gode For
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, September
Asidofile Drikker - Hva De Er Gode For
Asidofile Drikker - Hva De Er Gode For
Anonim

Meieriprodukter er en av de mest elskede av millioner av mennesker over hele verden, og de er også en verdifull kilde til en rekke viktige vitaminer, mineraler og sporstoffer for helsen vår. Asidofile drikker de er ikke veldig kjent, men på den annen side begynner de bare å bli populære blant unge mennesker som lever en sunn livsstil.

Disse nyttige drikkene oppnås ved gjæring av kumelk, som har gjennomgått foreløpig pasteurisering med spesielle bakterier.

Acidophilic drinks - essensen av hva de er nyttige for

Masseproduksjon av acidophilus melk og drikkevarer startet for mer enn 30 år siden og fikk industriell skala i nesten 16 land. I produksjonsprosessen gjærer pasteurisert kumelk ved 32 ° C i 10 timer eller mer.

Energiværdi på 100 ml acidodylmelk

- kaloriinnhold - 57 kcal;

- protein - 2,8 g;

- fett - 3,2 g;

- karbohydrater - 3, 8 g;

- laktose - 3,8 g;

- sukrose - 0 g;

- vann - 88 g;

- organiske syrer - 1 g.

Vitaminsammensetning av acidofile drikker

Acidophilic melk
Acidophilic melk

- retinol (vitamin A);

- betakaroten;

- tiamin (vitamin B1);

- riboflavin (vitamin B2);

- askorbinsyre (vitamin C).

Mineralsammensetning av acidofile drikker:

- natrium (Na);

- kalium (K);

- kalsium (Ca);

- magnesium (Mg);

- fosfor (P);

- jern (Fe).

En stor fordel med nyttige acidofile drikker er lett assimileres av mennesker som er laktoseintolerante. De inneholder også en stor mengde vitaminer og sporstoffer. Egenskapene til acidofil melk er perfekt balansert, så mengden næringsstoffer samsvarer optimalt med kroppens behov.

Foruten disse sunne drikker gjenopprette immunitet, slukke tørsten og appetitten uten å skade helsen vår, og heller ikke overbelaste kroppen vår med de såkalte tomme kaloriene. Det anbefales å drikke dem for å komme seg etter alvorlige skader og sykdommer, stress og tretthet.

De eneste relative kontraindikasjonene for bruk av nyttige acidofile drikker er magesykdommer, samt høy surhet. I disse tilfellene er det nødvendig å konsultere en lege som vil vurdere den individuelle dosen av inntaket, for ikke å forverre disse tilstandene.

Det maksimale daglig dose av acidofil melk og drikkevarer er 2 liter, og i tilfelle ubehag bør du gradvis redusere forbruket for å bestemme ditt personlige tillatte volum.

Hva er fordelene med acidofile drikker for menn og kvinner?

1. De gunstige egenskapene deres hjelper til med å redusere skaden fra uønsket mikroflora, og erstatter den med en slags naturlig melkesyrebakterier for kroppen vår, som utfører en beskyttende funksjon;

2. Fungerer bra på huden, hjelper til med å minimere betennelse og rødhet, og kan brukes eksternt til ansiktsmasker;

Asidofile drikker
Asidofile drikker

3. De mange vitaminene og mineralene i sammensetningen av disse drikkene forbedrer reproduksjonsfunksjonen hos både menn og kvinner;

4. Fenylalanin, som finnes i acidofile drikker er en essensiell aminosyre som virker beroligende på nervesystemet. Fordelene med det er åpenbare, nemlig - søvn normaliseres og humøret forbedres;

5. Reduserer risikoen for kreft i mage og tarm, ettersom et interessant faktum er at fordelene for menn i denne forbindelse er mye sterkere;

6. De hjelper med å avlaste bakrus, så alle giftstoffer blir nøytralisert, og syndromet av denne tilstanden går veldig raskt.

Med alderen svekkes menneskers helse, slik at kroniske sykdommer gradvis kommer til syne, men nye tilføres. Spesielt farlig for mennesker i dette tilfellet er reduksjonen i bentetthet, siden beinmetabolismen endres, og skjørhetens skjørhet fører ofte til alvorlige skader.

For profylaktiske formål er det viktig å ta produkter som er rike på kalsium, og om nødvendig foreskrives en rekke medisiner for å dekke dette behovet i kroppen. Gitt det høye innholdet av dette sporstoffet i acidofile drikker, anbefales de sterkt for eldre, da de har en veldig god effekt på helsen.

Fordelene med acidofile drikker for kroppen vår er veldig bra, siden de er et naturlig supplement som fyller våre behov for forskjellige vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Og for en annen ekstremt sterk positiv helseeffekt, prøv denne gyldne melk eller den nyttige kefirmelken.

Anbefalt: