Hvilke Frukter Inneholder Minst Sukker?

Video: Hvilke Frukter Inneholder Minst Sukker?

Video: Hvilke Frukter Inneholder Minst Sukker?
Video: Best Low-Carb Fruits (and Which to Avoid) 2024, September
Hvilke Frukter Inneholder Minst Sukker?
Hvilke Frukter Inneholder Minst Sukker?
Anonim

Utvilsomt er frukt ekstremt nyttig. Imidlertid inneholder de frukt sukker - fruktose, som kan føre til vektøkning i tilfelle overdreven inntak. Og selv om en slik bivirkning er ganske sjelden, er sannheten at like nyttig som de er, kan frukt være et hinder for å miste vekt.

For stort forbruk bør for eksempel unngås av diabetikere. Den gode nyheten - ikke alle fruktene er like! Noen er ekstremt høye i sukker, mens andre er helt akseptable hos diabetikere, på lavkarbokosthold eller i intensive forsøk på å eliminere alt overflødig fett. Her er de frukt med minst sukker:

Melon. Den deilige sommerfrukten regnes som tilsvarer en banan. Etter tekstur kanskje. I motsetning til det inneholder meloner imidlertid ekstremt lite sukker, og samtidig er de duftende og søte! Spis den rolig om sommeren, når det er sesong.

Blåbær er en annen passende frukt for idrettsutøvere eller diabetikere. Du kan konsumere dem hele året - i tilfelle støtfrysing om sommeren, når det er sesong, beholder de alle næringsstoffene. Du kan legge dem til smoothies, shakes eller frokost med yoghurt og havregryn. Og en kopp av dem inneholder bare 4 gram sukker!

Bringebær er nær blåbær og nærmer seg nesten 5 gram sukker de inneholder i en kopp. Imidlertid inneholder de en stor mengde fiber, som tar seg av tarmperistaltikken.

bringebær er blant fruktene med minst sukker
bringebær er blant fruktene med minst sukker

Bjørnebær er også frukt med litt sukker. De er også ekstremt nyttige. Du kan lage hjemmelaget iskrem av cottage cheese og bjørnebær, som i tillegg til å være deilig, er full av protein og næringsstoffer. Ja, ikke sukker!

Jordbær - en kopp av dem inneholder omtrent 7 gram sukker. Ja, vi kan knapt begrense oss til ett glass med dem. Det gode er at selv om vi spiser en halv kilo av dem, vil vi ikke forstyrre kostholdet vårt. Så spis dem uten dårlig samvittighet!

Grapefrukt er en annen frukt med lite sukker. I tillegg antas det å ha eksepsjonelle egenskaper for å forbrenne fett og stimulere kroppen til å forbrenne kalorier. Den inneholder også en enorm mengde vitamin C, som er nyttig for å øke immuniteten.

Aprikoser faller også inn i gruppen frukt med lite sukker. Du kan spise dem fritt, selv med det mest restriktive kostholdet. De vil ikke legge til ekstra centimeter i livet, men vil tilfredsstille søtsuget, men uten dårlig samvittighet etterpå!

Hvis du vil konsumere mindre fruktsukker, unngå mango, kirsebær, druer og fiken. Dette er fruktene med den største mengden fruktose i sammensetningen. Imidlertid ikke bli fanatisk - nyttig for alle frukter. Ikke unngå dem, men ikke lev bare på dem.

Anbefalt: