Lang Levetid Er I En Kopp Kaffe

Video: Lang Levetid Er I En Kopp Kaffe

Video: Lang Levetid Er I En Kopp Kaffe
Video: En Kopp Kaffe 2024, September
Lang Levetid Er I En Kopp Kaffe
Lang Levetid Er I En Kopp Kaffe
Anonim

Hemmeligheten med lang levetid er skjult i kaffen eller nærmere bestemt i den tredje koppen kaffe. Kvaliteten til den aromatiske drikken har vært diskutert i lang tid.

Noen benektet det fullstendig og ba om at det skulle unngås helt og for enhver pris, fordi det fører til høyt blodtrykk, dehydrering, søvnforstyrrelser og til og med avhengighet.

Kaffeelskere påpekte de stimulerende egenskapene, de gunstige effektene på noen sykdommer som Alzheimers og astma.

Kaffebønner
Kaffebønner

Ifølge forskere er det ingen grunn til ikke å nyte en kopp aromatisk kaffe eller to, uavhengig av merke og koffeininnholdet i den. Regelmessig drikking av moderate mengder av denne drikken kan forlenge livet ditt.

En studie av mer enn en halv million eldre mennesker fant at moderat kaffeforbruk reduserte risikoen for død.

Kaffe
Kaffe

Nøkkelen er i moderasjon. Ifølge Dr. Neil Friedman fra National Cancer Institute i USA reduserer forbruket av to til tre kopper kaffe om dagen risikoen for hjerteinfarkt.

De virker også forebyggende mot hjerneslag, luftveissykdommer og diabetes med 10 til 15 prosent. Her er stedet å presisere at mer enn tre kopper kaffe om dagen ikke er bra for noen.

Etter mer enn tolv års forskning på de mulige fordelene ved moderat kaffeforbruk, har legene identifisert en svært ubehagelig ulempe ved drikken.

Mange av deltakerne i studien, hovedsakelig personer i alderen 50 til 71 år, sa at de regelmessig tente en sigarett med kaffen.

Ifølge Dr. Friedman reduserer dette fordelene med drikken betydelig og øker risikoen for plutselig død betydelig.

Anbefalt: