Tre Oppskrifter På Hjemmelaget Fløteis

Innholdsfortegnelse:

Video: Tre Oppskrifter På Hjemmelaget Fløteis

Video: Tre Oppskrifter På Hjemmelaget Fløteis
Video: Har du 3 epler hjemme? En rask oppskrift på en øm eplekake # 43 2024, September
Tre Oppskrifter På Hjemmelaget Fløteis
Tre Oppskrifter På Hjemmelaget Fløteis
Anonim

De fleste elskere av søte ting er også fans av iskrem, og utvilsomt er en av de mest klassiske iskremene.

Du trenger ikke å vente på de varme sommermånedene, fordi den nytes når som helst på året og kan tilberedes når som helst på året. Det er ikke tilfeldig at russerne mener at iskrem er et av de beste midlene for å behandle sår hals. Her er 3 av de raskeste oppskriftene for å lage fløteis hjemme.

Klassisk kremis

Ingredienser: 1 1/4 ts melis, 2 1/2 ts fløte, 3 egg, 2 pakker vanilje.

Tilberedning: Pisk halvparten av sukkeret med eggene og den andre halvdelen med kremen. Bland forsiktig sammen med vaniljen.

Melba
Melba

Denne blandingen helles i en panne eller direkte i bollene eller koppene der du vil servere den ferdige isen og blir stående i fryseren til den er kald nok. Hvis du ønsker det, kan du strø den med revet sjokolade før du serverer isen.

Kremis med frukt

Ingredienser: 1 1/4 ts melis, 2 1/2 ts krem, 3 egg, 2 pakker vanilje, 5 ss jordbærsyltetøy, 1 ts pisket krem, 50 ml likør, 50 ml bringebær- eller jordbærsirup.

Fremstillingsmåte: Kremisen tilberedes på samme måte som forrige oppskrift, men den legges ikke i bollene den skal serveres i, men i en stor bolle med lokk og legges for å kjøle seg i fryseren. Plasser noen få kopper eller boller hver for å servere isen i fryseren, og vent i omtrent 30 minutter for å kjøle seg ned.

Sjokolade is
Sjokolade is

Hell 1 ss på bunnen av bollene eller koppene. syltetøy og is legges på den. Topp med pisket krem med en sprøyte.

Hell serveringen og likøren over bollene før servering. Hvis du vil at de skal se enda vakrere ut, kan du stikke noen sjokoladesigarer, kjeks eller vafler på isen.

Kremis med kakao

Ingredienser: 1 1/4 ts pulverisert sukker, 2 1/2 ts fløte, 3 egg, noen dråper romkonfektemulsjon, 8 ss kakao og litt fersk melk der kakaoen blir uskarpt.

Fremstillingsmetode: Kremisen tilberedes på den måten som er beskrevet i den første oppskriften, men i stedet for vanilje tilsettes emulsjonen av rom og kakao fortynnet med fersk melk til den for å oppnå sjokoladeis.

Anbefalt: