Fem Ideer For Sommerproblemer

Innholdsfortegnelse:

Video: Fem Ideer For Sommerproblemer

Video: Fem Ideer For Sommerproblemer
Video: Оторваться невозможно! 5 Вкуснейших закусок на праздничный стол! 2024, September
Fem Ideer For Sommerproblemer
Fem Ideer For Sommerproblemer
Anonim

Bråkmakerne får stadig mer popularitet i vårt land. Disse sunne ristingene, laget av fersk frukt, grønnsaker, rå nøtter og frø, anbefales for alle som prøver å spise og leve et sunt liv, men som ikke har tid til det.

Smoothies anbefales også til sommerdiet som er rettet mot vekttap. Her er fem enkle oppskrifter på sommer smoothiesat du kan forberede deg.

Oransje smoothie

Nødvendige produkter: 1 middels skilt appelsin, 1/4 fettfattig yoghurtis, 2 ss. frossent appelsinkonsentrat, 1/4 ts. vaniljeessens, 4 isbiter.

Deilige smoothies
Deilige smoothies

Forberedelse: Alle ingrediensene legges i en blender. Forstå til en homogen blanding er oppnådd.

Smoothies med aprikoser og mango

Nødvendige produkter: 6 aprikoser, 2 modne mango, 250 ml fettfattig melk eller yoghurt, 4 ts. sitronsaft, 1/4 ts. vaniljeessens, 8 isbiter, strimler av sitronskall til pynt.

Forberedelse: Aprikosene er pitted, skrelt og skivet. Mangofruktene vaskes, skrelles og skiver. Ha aprikoser, mango, melk, vaniljeessens og sitronsaft i blenderen. Sil i 8 sekunder, og tilsett deretter isen. Sil i ytterligere 8 sekunder eller til isen går i stykker. Sommeren er pinlig serveres umiddelbart, i et høyt glass, pyntet med sitronstrimler.

Smoothies med jordbær og bananer

Nødvendige produkter: 300 ml kald eplejuice, 1 banan, 1 kiwi, 5 frosne jordbær, 1 1/2 ts. honning.

Vannmelon smoothie
Vannmelon smoothie

Forberedelse: Skrell en banan og en kiwi. All frukt, juice og honning helles i blanderen. Sil til en homogen blanding er oppnådd. Det gjenstår for deg å nyte nyttig sommer smoothie.

Forfriskende smoothie med vannmelon

Nødvendige produkter: 2 biter vannmelon uten skall, 60 ml skummet melk, 2 isbiter.

Forberedelse: Bland vannmelon og melk i en blender og puré i 15 sekunder. Isen tilsettes dem og moses i ytterligere 20 sekunder. Tilsett om nødvendig mer is og mos igjen i 20 sekunder.

Sjokoladesmoothie

Nødvendige produkter: 1 banan, 1 ss. peanøttsmør, 1 ss. usøtet kakao, ½ tekopp melk, 1 vanilje.

Forberedelse: Skrell en banan og frys den i en time eller to. Mos den godt frosne bananen i blanderen, sammen med melk, kakao, peanøttsmør og vanilje, til en jevn, homogen tykk væske er oppnådd.

Det var flere ideer til sommerproblemersom vil være spesielt verdifullt for deg i sommervarmen. Husk å glede deg over dem!

Anbefalt: