Kveder Hjelper Med Hemoroider

Video: Kveder Hjelper Med Hemoroider

Video: Kveder Hjelper Med Hemoroider
Video: Красная рябина на меду. Одно из известных целебных растений. Свойства. Сбор. Приготовление. Субтитры 2024, September
Kveder Hjelper Med Hemoroider
Kveder Hjelper Med Hemoroider
Anonim

Kvede er en frukt med en ekstremt behagelig aroma og fantastisk smak. 100 g av den inneholder bare 57 kalorier, mange polyfenoler, fiber, vitaminer og mineraler, koffein-kinsyre, essensielle oljer og mer.

Det er også en kilde til kobber, jern, kalium og magnesium, samt vitamin B-kompleks. Sunt og lite kalorier - slik kan vi beskrive det.

Takket være de gunstige ingrediensene har kvede en gunstig effekt på mange av prosessene som foregår i menneskekroppen. Kvedejuice har bevist helbredende egenskaper hos mennesker som lider av hemoroider.

Det brukes også til diaré og livmorblødning. For de som lider av kolitt, anbefales kvedejuice med litt honning igjen. Kvedejuice hjelper også i behandlingen av bukspyttkjertelinsuffisiens.

For dette formålet, ta tre ganger om dagen fersk juice av godt modne kvitter. For å stimulere leverfunksjonen, anbefaler leger å konsumere kvitter eller fersk juice tilberedt av dem i minst en måned.

Kvedekompott
Kvedekompott

På grunn av det lave kaloriinnholdet brukes kvede i mange dietter som tar sikte på å redusere kroppsvekten og de som reduserer dårlig kolesterolnivå.

Modne kvær har en høy konsentrasjon av vitamin C. 100 gram frukt gir 15 mg eller 25% av den anbefalte daglige dosen.

På den annen side bidrar forbindelsene i dem til å bygge tarmens foring. Det beskytter det mot utseendet av inflammatoriske prosesser, kreft og utvidelse av tarmveggen (divertikulitt).

Vitaminer som finnes i kvede bidrar til å ødelegge frie radikaler. De reduserer inflammatoriske prosesser til et minimum, samtidig som de styrker immunforsvaret.

I tillegg til innsiden har også skallet av frukten fordeler. De har vist seg å inneholde antivirale stoffer som hemmer veksten av hepatitt A, B og C mikroorganismer.

Friske kvitter er mest nyttige. De kan også tas i form av kompott, syltetøy, juice eller rå.

Anbefalt: