Å Hoppe Over Frokost Er Farlig For Hjertet

Video: Å Hoppe Over Frokost Er Farlig For Hjertet

Video: Å Hoppe Over Frokost Er Farlig For Hjertet
Video: Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА ФАНАТКА Сиреноголового! Сиреноголовый ИЩЕТ ДЕВУШКУ! Реалити Шоу! 2024, September
Å Hoppe Over Frokost Er Farlig For Hjertet
Å Hoppe Over Frokost Er Farlig For Hjertet
Anonim

Det har vært kjent siden eldgamle tider at frokost er dagens viktigste måltid. I moderne tid er livet imidlertid så fartsfylt at vi ofte savner det - både fordi vi glemmer det og fordi vi mangler tid. Hvis du alltid har ønsket å starte dagen med noe å spise, men ikke har insentivet, kan du lese videre for å finne ut hvorfor det første måltidet er så viktig.

Nyere studier har funnet ut at hopper over frokost er ikke bare ett måltid mindre, men en vane som er veldig skadelig. Vanligvis i fravær av en tidlig meny, tar vi igjen senere på dagen. Oftest - rett før du legger deg. Ifølge forskere er disse to vanene alvorlig skade hjertet.

Ekspertene kom til disse konklusjonene etter en studie på 113 personer med en gjennomsnittsalder på 60 år, som alle hadde et hjerteinfarkt før testene. Forskerne fant at nesten 60% av prøven var savnet dagens første måltid, og mer enn halvparten spiste før sengetid. Hele 41% hadde begge vanene.

Det gjør vondt i hjertet
Det gjør vondt i hjertet

Konklusjonen til ekspertene er at for denne gruppen er risikoen for for tidlig død eller et andre hjerteinfarkt på grunn av hjertesykdom 4 til 5 ganger høyere. Og mer - å hoppe over frokost og spise sent føre til tilbakevendende hjertesykdom bare en måned etter at de forlot sykehuset, hvor noen av forsøkspersonene ble behandlet etter deres første kardiovaskulære hendelser.

Selv om forsøkspersonene er over 60 år, mener leger at det å ha det første måltidet på dagen er avgjørende for forebygging av hjertesykdom. Dette betyr at unge mennesker bør følge et lignende kosthold.

Frokost
Frokost

Og hva er han? Regelen du kjenner fra de eldste er gyldig - spis frokost som en konge. Meieriprodukter er et passende valg; karbohydrater som fullkornsbrød, havregryn og frukt.

Forskere mener at frokosten vår skal være mellom 15% og 35% av kaloriene vi spiser om dagen. Når det gjelder sene måltider, anbefaler leger at de ikke bruker 2 timer før sengetid.

Anbefalt: