Deilige Oppskrifter Som Du Vil Elske Quinoa Med

Innholdsfortegnelse:

Video: Deilige Oppskrifter Som Du Vil Elske Quinoa Med

Video: Deilige Oppskrifter Som Du Vil Elske Quinoa Med
Video: Rask og enkel middagsoppskrift som alle vil elske #15 2024, September
Deilige Oppskrifter Som Du Vil Elske Quinoa Med
Deilige Oppskrifter Som Du Vil Elske Quinoa Med
Anonim

Vi tilbyr deg super smakfulle og sunne oppskrifter med quinoa - den første av dem er moussaka med kjøttdeig og poteter. Følgende forslag er et magert måltid og er raskt og enkelt å tilberede.

Hvis du ikke foretrekker det kogger, erstatt grønne bladgrønnsaker med en annen - for eksempel dock eller spinat. Her er hva du trenger for å lage den første oppskriften:

Moussaka med poteter og quinoa

Retter med quinoa
Retter med quinoa

Nødvendige produkter: 500 g kjøttdeig, 600 g poteter, 400 g quinoa, 4 gulrøtter, løk, hvitløksfedd, dill, salt, pepper, olje

Fremstillingsmetode: Skrell løk og hakk den fint, og legg den i det allerede stekte kjøttdeigen for å steke. Etter noen minutter tilsett finhakket gulrøtter.

Når de mykner, tilsett noen finhakket hvitløksfedd, poteter i terninger og krydder. Når potetene er myke, tilsett finhakket quinoa og bland godt.

Hell den ferdige blandingen i en panne og stek til den er ferdig. Eventuelt kan du legge fett og litt rød pepper på toppen. Hvis du foretrekker det, lag et pålegg av egg og yoghurt. Et annet alternativ er å bare strø moussakaen med mye ost eller gulost og bake i noen minutter.

Neste forslag er en rett med bare grønne grønnsaker. Du vil trenge:

Loboda med tomater

Oppskrifter med quinoa
Oppskrifter med quinoa

Nødvendige produkter: 3 bunker quinoa, 2 bunter grønn løk, ca ¼ en krukke tomater, ½ en haug persille, ½ en haug mynte, 2-3 stilker fersk hvitløk, 1 ts. rød pepper, sort pepper, salt

Fremstillingsmetode: Løk og hvitløk finhakkes og settes i lapskaus i en kjele med litt vann og olje. Tilsett deretter quinoaen, som er forvasket og kuttet. Etter å ha endret farge, tilsett rød paprika og tomater. Bland godt og salt etter smak.

Til slutt tilsett finhakket mynte og persille, sort pepper og rør. Umiddelbart etterpå blir retten fylt med piskede egg og begynner å røre kraftig - som i mish-mash. Når eggene er faste, er retten klar til konsum.

Du kan konsumere den med yoghurt, eller hvis du vil, tilsett et stykke strimlet ost sammen med eggene.

Anbefalt: