Dette Er De 5 Beste Fordelene Med Vannmelonfrø

Innholdsfortegnelse:

Video: Dette Er De 5 Beste Fordelene Med Vannmelonfrø

Video: Dette Er De 5 Beste Fordelene Med Vannmelonfrø
Video: Обзор 3D принтера Creality CR-10 Smart c автоматическим выравниванием стола. 2024, September
Dette Er De 5 Beste Fordelene Med Vannmelonfrø
Dette Er De 5 Beste Fordelene Med Vannmelonfrø
Anonim

Kanskje du er vant til å spytte vannmelonfrø? Noen foretrekker til og med vannmelon uten frø, men næringsverdien vil få deg til å ombestemme deg.

Vannmelonfrø er lite kalorierike og rik på næringsstoffer. Når de er bakt, blir de sprø og kan lett bli en erstatning for andre usunne alternativer.

Hvordan bake vannmelonfrø

Vannmelonfrø
Vannmelonfrø

Det er enkelt å steke vannmelonfrø. Forvarm ovnen til 165 ° C og ordne dem på bakepapir. Det tar bare omtrent 15 minutter å gjøre dem klare, men hvis du vil at de skal være sprøere, rør dem før de er bakt.

Du kan gjøre dem enda bedre ved å tilsette litt olivenolje og salt, eller dryss dem med kanel og litt sukker.

Ernæringsmessige fordeler med vannmelonfrø

1. Kalorifattig - 28 g vannmelonfrø inneholde ca 158 kalorier.

2. De inneholder magnesium - et av mineralene som finnes i vannmelonfrø er magnesium. 4 g frø inneholder 21 mg magnesium. Det anbefalte daglige inntaket av magnesium for en voksen er 400 mg daglig. Magnesium er viktig for mange av kroppens metabolske funksjoner. Det opprettholder også nerve- og muskelfunksjon, samt immun-, hjerte- og beinhelse.

3. Inneholder jern - en håndfull vannmelonfrø inneholder ca. 0,29 mg jern. Det virker ikke så mye, men det anbefalte daglige inntaket av jern hos voksne er bare 18 mg. Jern er en viktig komponent i hemoglobin og hjelper kroppen å konvertere kalorier til energi.

Melon
Melon

4. De inneholder folsyre - det er 2 μ folsyre i en porsjon vannmelonfrø, og det anbefalte inntaket for voksne er 400 μ hver dag. Folsyre (vitamin B9) er veldig viktig for riktig hjernefunksjon. Gravide kvinner trenger enda mer, ettersom folsyre mangel er forbundet med noen nevralrørsdefekter.

5. Inneholder nyttige fettstoffer - vannmelonfrø er også en god kilde til både enumettede og flerumettede fettsyrer - henholdsvis 0,3 g og 1,1 g. Nyttige fettstoffer er effektive for å forhindre hjerteinfarkt og hjerneslag og for å senke dårlige kolesterolnivåer i blodet.

Anbefalt: