Vi Drakk Mer øl I

Video: Vi Drakk Mer øl I

Video: Vi Drakk Mer øl I
Video: Beer Review #2219: To Øl - #01 DIPA (Denmark) 2024, September
Vi Drakk Mer øl I
Vi Drakk Mer øl I
Anonim

I løpet av 2016 drakk vi mer øl i landet vårt, kunngjorde Union of Brewers, sitert av 24 timer. Ifølge deres data steg salget med 2,5 prosent på årsbasis.

I følge tollvesenet var inntektene fra avgiftsavgift på øl i fjor 81,3 millioner BGN, noe som er en økning på nesten 5% sammenlignet med inntektene i 2105, da de var 60 millioner BGN.

De siste månedene har PET-flasker blitt minst solgt, med 13% økning i bokser. Det nye salget av glassflasker og fatøl holder seg stabilt.

Øleksporten økte også med 4%, og investeringene fra nye produsenter steg med nesten 43 millioner BGN. 7 nye produkter og over 30 nye pakker og kutt har dukket opp på markedet.

Øl
Øl

I følge NSSI-data for 2016 har den økonomiske verdien av øl- og maltproduksjonssektoren også økt, med 2400 nye personer ansatt for året.

De siste 2 årene har ølmarkedet i Bulgaria utviklet seg godt. Dette er et resultat av forbruk i sommersesongen, kunngjorde markedsdirektør for Carlsberg Bulgaria Branimir Bratanov.

Konkurransen på det bulgarske ølmarkedet har alltid vært høy, og dette er til fordel for forbrukerne.

Cider
Cider

For tiden produserer 14 selskaper i Bulgaria kraftøl. Bulgariernes interesse for øl øker også, og det er derfor selskaper i Bulgaria i stadig større grad leter etter mangfold.

Salget av cider utvikler seg også på markedet, som ikke var kjent i landet før for bare noen få år siden. I 2017 forventes etterspørselen å hoppe enda mer.

Anbefalt: