Tips For Julemiddag: Hvordan Forberede Deg Tidlig?

Video: Tips For Julemiddag: Hvordan Forberede Deg Tidlig?

Video: Tips For Julemiddag: Hvordan Forberede Deg Tidlig?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, September
Tips For Julemiddag: Hvordan Forberede Deg Tidlig?
Tips For Julemiddag: Hvordan Forberede Deg Tidlig?
Anonim

Jul! Det er en av de varmeste familieferiene i verden. Til tross for de positive følelsene - i hver husstand er det forbundet med litt spenning. Vertene prøver vanligvis å prestere så bra som mulig. For dem er jul en skikkelig utfordring, for på denne dagen skal de være så multifunksjonelle som mulig: å tilberede bakte poteter eller annet garnityr; utstoppa kylling eller en fin hovedrett; forskjellige salater og snacks.

De fleste husmødre tror de kan takle utfordringen julemiddag. Og dette er et faktum. Men trenger vi å gjøre ferien mørkere og tilbringe hele dagen rundt komfyren, i stedet for å hengi oss til en velfortjent hvile og tid med familien? Det er ingen.

Hvordan for å forberede julemiddagen? Først må du sørge for at du kjøper alt du trenger en dag eller to i forveien. Lagre på holdbare produkter som løk, poteter, gulrøtter, ris, krydder, olivenolje eller smør. Du vil sannsynligvis trenge dem alle. På denne måten vil du spare deg for å vandre rundt i butikkene i siste øyeblikk, hvor det uansett vil være kaos.

Shopska salat
Shopska salat

Handle etter prinsippet om restauranter. Tror du ikke de kunne klare seg uten blanke? I stedet for å skrape gulrøtter og kål til salat rett før middag, rasper du dem dagen før - legg dem i en boks med lokk eller i en bolle med plastfolie. Og før du serverer, er det bare å smake på dem. Salat kan også vaskes og til og med strimles på forhånd. Tomater, agurker og paprika er ikke egnet for tilberedninger, så hvis du planlegger en klassisk Shopska-salat, er det bedre å kutte dem rett før middagen.

Du kan også forberede deg ved å fylle kyllingen fra dagen før. På denne måten vil den samtidig absorbere smaken av tilsetningsstoffene til den, du vil spare deg for det skitne arbeidet på juledag. Dette gjelder alt annet marinert kjøtt. Hvis du skal tilberede en tallerken med kjøttdeig - smak den og form den til ønsket form slik at du bare kan bake den.

Julekake
Julekake

Hver god husmor vil også tilby en jule dessert til sine gjester. Det trenger ikke blandes sammen juledag morgen. I stedet forbereder du alle nødvendige produkter - for eksempel brødsmuler og fløte, og så er det bare å sette sammen kaken. Og selv om det ikke er i din stil - kan du alltid stole på en dessert kjøpt fra butikken. Julen er til hvile og tid med familien. Nyt det!

Anbefalt: