Tre Ideer For Hermetisering Av Kornblomster

Innholdsfortegnelse:

Video: Tre Ideer For Hermetisering Av Kornblomster

Video: Tre Ideer For Hermetisering Av Kornblomster
Video: NEW доллар дерево КУХОННЫЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ Посуда ПОСУДЫ ИЗДЕЛИЯ ИЗ СТЕКЛА Тарелки БНК столовое 2024, September
Tre Ideer For Hermetisering Av Kornblomster
Tre Ideer For Hermetisering Av Kornblomster
Anonim

Kornblomster, kjent for mennesker i over 7000 år, må alltid være til stede på vårt bord. De er ekstremt nyttige og kan bli funnet mange steder i naturen. Kornblomster kan konserveres i forskjellige former. Her er hva du kan gjøre med dem:

Maisgelé

Nødvendige produkter: 2 kg kornblomster, 1 kg sukker, 17 g sitronsyre.

cornflower gelé
cornflower gelé

Fremstillingsmetode: Kornblomstene vaskes godt og kokes til de er myke. Saften deres blir filtrert, og mens den fremdeles er varm, tilsettes sukker. Alt kokes over høy varme, og rør hele tiden. Så snart du ser at blandingen har nådd den nødvendige tettheten, tilsett sitronsyre. Hell i forvasket men tørket glass, lukk ferdig gelé og snu glassene opp ned til kornblomstblandingen avkjøles helt.

Dogwood juice

Nødvendige produkter: 2 kg kornved, 250 g sukker.

korneljuice
korneljuice

Fremstillingsmetode: Velg godt modne kornblomster, vask dem og la dem ligge i vann i 24 timer, slik at de dekker dem helt. Etter at nødvendig tid har gått, fjern steinene, press fruktene og dekk dem med sukker. Bland alt godt, hell saften i krukker og steriliser dem i 15 minutter, men i et vannbad. Saften tilberedt på denne måten er egnet for direkte forbruk, samt for å lage fruktkremer, sur, til dekorasjon med fruktmel, is og andre søtsaker.

Hermetiserte hele kornblomster og pærer

Nødvendige produkter: 2 kg kornblomster, 3 pærer, 4 ss salt, 4 ss sukker, 100 ml eplecidereddik.

Fremstillingsmetode: Kornblomster og pærer vaskes godt. Skrell pærene og skjær dem i biter etter ønske. Fruktene og de andre produktene fordeles jevnt i krukker (ca. 4 i antall) og forsegles. Du må snu dem flere ganger til salt og sukker er helt oppløst. Du kan bruke kornblomstene tilberedt på denne måten til å pynte frukt, grønnsaker og kjøttretter, eller bare konsumere dem på egen hånd.

Anbefalt: