Er Popcorn Diett?

Video: Er Popcorn Diett?

Video: Er Popcorn Diett?
Video: Попкорн без масла | 3 различных метода и полезные приправы! 2024, September
Er Popcorn Diett?
Er Popcorn Diett?
Anonim

Popcorn er et naturlig kalorifattig og mettende produkt. En porsjon popcorn inneholder like mye fiber som et stort eple med skall eller en halv porsjon müsli.

Hvis popcorn tilberedes uten sukker, er det et verdifullt kostholdsprodukt, spesielt for personer som lider av diabetes. I mange tilfeller anbefales de som et alternativ til brød, men du bør likevel konsultere en spesialist hvis du lider av diabetes.

Popcorn er rik på cellulose og inneholder veldig lite fett. De anbefales som et komplett produkt for barn og voksne, ettersom de normaliserer magesekken.

Popcorn er en stor profylaktiker mot mange magesykdommer. Popcorn anbefales under faste og vegetariske dietter.

Popcorn er et komplett produkt fordi det er en kilde til karbohydrater av høy kvalitet, og samtidig har de lite kalorier, så de er ideelle for diett.

En liten porsjon smørfri popcorn inneholder bare 33 kalorier, og popcorn tilberedt med smør inneholder 133 kalorier. Popcorn absorberes raskt av kroppen.

Deilig popcorn
Deilig popcorn

Den viktigste fordelen med popcorn er at de inneholder en stor mengde fiber. Når de passerer gjennom tarmene, absorberer ballaststoffene en stor mengde vann.

De blir en tett homogen masse, som reduserer konsentrasjonen av skadelige stoffer, undertrykker dannelsen av skadelige stoffer og beskytter celler.

Ballaststoffer utvinner en stor andel skadelige stoffer fra kroppen som forårsaker en rekke sykdommer. Ballaststoffer har en vanndrivende effekt.

OBS, mange popcorn i butikkene inneholder tilsetningsstoffer med smør, sjokolade og andre, som øker mange ganger den totale kalorien i popcorn.

Derfor anbefaler vi inntak av popcorn uten ekstra tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Før du kjøper popcorn, se på emballasjen, innholdet og kaloriinnholdet må vises!

Anbefalt: