Asparges Er En Må-ha Mat For Kvinner

Video: Asparges Er En Må-ha Mat For Kvinner

Video: Asparges Er En Må-ha Mat For Kvinner
Video: Hvis din hals, skulder eller hoved gør ondt? To punkter - sundhed med Mu Yuchun. 2024, September
Asparges Er En Må-ha Mat For Kvinner
Asparges Er En Må-ha Mat For Kvinner
Anonim

Tarmbevegelse: Asparges har en mild avføringseffekt og kostfiber. Derfor vil regelmessig bruk gjøre magen mer enn vanlig

Kreft: Som en viktig kilde til antioksidanter og glutation, hjelper de med å forhindre ulike typer kreft.

Katarakt: Antioksidanter og glutation i asparges hjelper til med en rekke øyeproblemer, for eksempel grå stærprogresjon.

Diabetes og hypoglykemi: Ferskpresset aspargesjuice inneholder mineraler som er obligatoriske for dietten hos personer med diabetes. Disse mineralene kontrollerer blodsukkernivået.

Merk: Aspargesjuice skal ikke tas av personer med nyresykdom.

Vanndrivende: I form av juice asparges brukes som et flott vanndrivende middel. De støtter det gode arbeidet med utskillelsessystemet. Imidlertid må de kombineres med gulrotjuice, da saften er for sterk og påvirker aspargesen på nyrene.

Hjertesykdom: For å opprettholde et sunt hjerte må du drikke en liten porsjon aspargesjuice blandet med rå honning, daglig / tre ganger om dagen /. Denne drinken forbedrer hjertets arbeid.

Nyrer: Som allerede nevnt har asparges vanndrivende og alkaliske egenskaper. De hjelper til med å forebygge og oppløse nyrestein. Aspargesjuice hjelper til med å bryte ned oksalsyre, som danner krystaller i nyrene.

PMS-symptomer: Mange kvinner har problemer med oppblåsthet forårsaket av premenstruelt syndrom. Magnesium i denne juice, i tillegg til å regulere denne tilstanden, hjelper også til å lindre irritabilitet, tretthet og depresjon.

Gravide kvinner: Sist men ikke minst, asparges er veldig nyttige for gravide kvinner. Med sitt innhold av folsyre, kalsium og andre mineraler er asparges viktig for å redusere risikoen for medfødte misdannelser og lav fødselsvekt. I tillegg, på grunn av den vanndrivende effekten av saften, reduserer de vannretensjon hos gravide kvinner.

Anbefalt: