Spis Bare Overmodne Bananer Med Flekker På Huden

Video: Spis Bare Overmodne Bananer Med Flekker På Huden

Video: Spis Bare Overmodne Bananer Med Flekker På Huden
Video: Relaxing Every Day With Happy Life #18 | Do THIS to Remove BLACKHEADS Permanently Effective 100% 2024, September
Spis Bare Overmodne Bananer Med Flekker På Huden
Spis Bare Overmodne Bananer Med Flekker På Huden
Anonim

Bananen er en av de mest populære fruktene. Det er elsket både for sin unike smak og for de mange fordelene det gir kroppen og organismen.

15. april feirer USA banandag.

Bananer er ekstremt rike på vitaminer og mineraler. I en banan inneholdt et gjennomsnitt på 110 kalorier, mye fiber, kalium, mangan og vitamin B6 og C. Hver av disse stoffene er nyttige for forskjellige aspekter av våre liv.

For eksempel store mengder kalium i bananer gjøre dem til en nødvendig mat etter drikking. Hvis du overdoserte med kopper i går kveld, er bananer den beste allierte mot bakrus.

Kalium hjelper til med å regulere blodtrykket og opprettholder riktig hjertefunksjon.

Kalium i bananer er også bra for bein. Det hjelper å beholde kalsium i kroppen, og reduserer dermed risikoen for osteoporose.

En studie av japanske forskere fant og ny fordel med bananer. De hevder at jo mørkere og mer flekkete skallet av en favorittfrukt, jo mer effektiv er det i ødeleggelsen av tumorceller.

Spis bananer med flekker på huden
Spis bananer med flekker på huden

Jo mer svartbrune flekker bananen har, jo sterkere er de aktive kreftbestanddelene i den.

I tillegg til å bidra til å bekjempe kreft, bananer hjelper og for å forhindre magesår. Forbindelser som finnes i dem skaper et tykt beskyttende lag i magen som beskytter den mot syrer. De inneholder også proteasehemmere, som eliminerer spesifikke bakterier i magen som forårsaker sår.

Ifølge eksperter daglig inntak av bananer forbedrer immuniteten. Derfor er denne frukten blant de mest anbefalte i perioder med forkjølelse, virus og influensa.

Den mosede bananen fungerer som erstatning for smør. Den inneholder ikke fett og kolesterol. I tillegg kan hele eller mosede bananer tas i stedet for søte energidrikker.

Alle disse fordelene gjør bananer enda mer appetittvekkende for store og små. De kan brukes til å tilberede alle slags delikatesser, som deilig, sunn og forfriskende iskrem, fersk frukt, bakverk og mer.

Anbefalt: