La Oss Lage Oliven I Saltlake

Innholdsfortegnelse:

Video: La Oss Lage Oliven I Saltlake

Video: La Oss Lage Oliven I Saltlake
Video: Черные оливки и многое другое от Элизы #MEchatzimike 2024, September
La Oss Lage Oliven I Saltlake
La Oss Lage Oliven I Saltlake
Anonim

Det er flere måter du kan lage olivenlake på - de fleste krever mer tid, men sluttresultatet er verdt det.

Saltlake for oliven jeg skriver

Nødvendige produkter: oliven, salt, vann, egg

Fremstillingsmetode:

Det er ikke noe forhold mellom denne marinaden. For å finne ut om du gjorde det riktig, vil vi bruke den gamle eggmetoden. Ha vann i en bolle og tilsett salt gradvis, saltet skal smelte helt. For å sjekke om saltet er nok til marinaden, må du legge det rå og godt vasket egget i bollen - hvis det flyter, så har du truffet proporsjoner, hvis det blir igjen i bunnen, fjern egget, tilsett mer salt og rør til det er oppløst.

Fjern halene på oliven og legg dem i en bolle og fyll dem med den allerede tilberedte salt- og vannmarinaden. Etter to uker, kast marinaden, skyll oliven godt og hell salt og vann over dem igjen. La dem stå i ca 20-22 dager, så gjør prosedyren igjen, og la dem stå i en måned i marinaden (30-31 dager). Etter denne perioden vil bitterheten være borte, og du vil nyte deilige oliven. For å holde oliven lenger, legg dem i en kompottkrukke og hell olje eller oliven etter at du har fjernet dem fra marinaden.

Umodne oliven
Umodne oliven

Saltlake for oliven type II

Nødvendige produkter: oliven, vann, havsalt

Fremstillingsmetode:

Hakk hver av olivenene og legg dem i en dyp nok beholder, og hell bare kaldt vann over dem. La dem stå på et kjølig sted i mellom 20 og 30 dager, og bytt vannet hver dag. Etter denne perioden, prøv oliven - hvis de har stoppet bitterhet, kan du helle saltlake med vann og havsalt. De burde være i denne saltlaken i omtrent 10-12 dager. Hvis ønskelig kan du deretter legge dem i krukker med olivenolje eller vegetabilsk olje, tilsett hvitløk, oregano, basilikum, en sitronskive - legg krydderne du liker.

Anbefalt: