Philips Multicooker: Bedre Og Enklere

Video: Philips Multicooker: Bedre Og Enklere

Video: Philips Multicooker: Bedre Og Enklere
Video: Philips All In One Cooker - Homemade plain yoghurt 2024, September
Philips Multicooker: Bedre Og Enklere
Philips Multicooker: Bedre Og Enklere
Anonim

Hva er din favorittrett fra barndommen din? Sannsynligvis husker de fleste av oss med et smil bestemors appetittvekkende fylte paprika, den unike smaken av hjemmelaget yoghurt eller mors fantastiske suppe. Vi er også sikre på at du kanskje har trengt en rask konsultasjon med de ovennevnte kulinariske ekspertene …

I praksis viser det seg å være ganske vanskelig å tilberede deilige, men også sunne måltider til kjære, samtidig som vi har utallige andre forpliktelser. Det var vanskelig - så langt. Philips Multicooker er tilgjengelig for å oppfylle alle våre krav og for å gjøre det lettere for oss å være eksperter på kjøkkenet.

Philips Multicooker er et multifunksjonelt kokeapparat, ved hjelp av hvilket vi kan tilberede et stort utvalg av oppskrifter - enda deiligere og enklere. Med Multicooker vil du lettere enn noensinne lage appetittvekkende forretter, supper, biffer, grønnsaker og deilige desserter pluss hjemmelaget yoghurt og syltetøy - alle tilberedes med et tastetrykk.

Philips Multicooker det er 12 forskjellige programmer og 22 temperaturinnstillinger. På denne måten vil du sikkert svare på de mange og forskjellige preferansene til alle hjemme! Dessuten, takket være varmefastholdelsesfunksjonen, blir middagen varm når som helst i opptil 24 timer.

Philips Multicooke
Philips Multicooke

Du kan være trygg på at parabolen ikke vil brenne - apparatet har et indre kar med en tykkelse på 2 mm, som fordeler varmen jevnt takket være spesiell 3D-teknologi.

Multicooker har også en justerbar trykkreguleringsventil, takket være at produktene beholder sine ernæringsmessige kvaliteter - det er grunnen til at parabolen tilberedt med Philips Multicooker ikke bare er deilig, men også sunn!

Ytterligere - Philips Multicooker det ser flott ut og passer inn i ethvert kjøkken - apparatet er spesielt kompakt og lett å bære. Hvis du elsker å reise, er Multicooker din uunnværlige assistent - slik at du kan tilberede deilige oppskriftene du holder deg til, når du vil, uansett hvor du er.

Og fordi Philips, i likhet med deg, tror på kvaliteten på produktene sine, har du nå muligheten til å teste Philips Multicooker i hele 60 dager! Hvis produktet ikke oppfyller dine forventninger, kan du få tilbake hele det innbetalte beløpet!

For å finne ut mer om Philips Multicooker, samt å sørge for at det er akkurat det du trenger, slik at du har din egen lille, men deilige hemmelighet - www.philips.bg/cooker.

Anbefalt: