Forskere: Disse Fruktene Reduserer Aldring

Video: Forskere: Disse Fruktene Reduserer Aldring

Video: Forskere: Disse Fruktene Reduserer Aldring
Video: Hvad? Frost i september ?? Er du sindssyg ?? 2024, September
Forskere: Disse Fruktene Reduserer Aldring
Forskere: Disse Fruktene Reduserer Aldring
Anonim

Menneskehetens eldste drøm er å finne eliksiren til evig ungdom. Eksperimentene til mange sanne forskere i antikken, så vel som mange selvlærte kandidater for evig ære, ble underordnet denne drømmen. De fleste eldgamle forskerne støttet seg på naturlige midler for å oppnå en tilstand der kroppen tåler tid.

Flere hundre år gamle forsøk ser ut til å være på randen til suksess i vår tid, for ifølge sveitsiske forskere, bringebær og granatepler senke aldring. Kliniske studier har vist at deilige røde frukter kan redusere tidens gang, og dette er et skritt veldig nær å oppdage livseliksiren.

Bringebær og granatepler bremser aldring
Bringebær og granatepler bremser aldring

Forbindelsen urolithin A er en metabolitt oppnådd ved interaksjon mellom stoffer som finnes i både frukt og tarmmikroflora. Det stimulerer gener som hemmer muskelsvekkelse med alderen. Denne forbindelsen er trygg ved høyere doser i henhold til resultatene av studien. Forbindelsen absorberes av menneskekroppen under fordøyelsen av frukt og er i stand til å endre menneskers helse radikalt.

Dette naturlige middelet styrker musklene til forsøksdyr, og dets virkning er bevist ved eksperimenter med mennesker. De foryngende egenskapene til frukten blir også observert hos mennesker uten bivirkninger.

Urolithin A regenererer celler og hjelper til med å utvise skadede mitokondrier i dem. Dette er det eneste molekylet som kan rense skadede mitokondrier, og denne effekten bremser aldring og virker foryngende.

Bringebær bremser aldring
Bringebær bremser aldring

Studien involverte 60 voksne frivillige, hvis livsstil ble definert som stillestående. I en periode på en måned brukte de forskjellige doser urolitin A, som ble syntetisert. Noen brukte 250, andre 500 og noen 1000 milligram om dagen. Doser på 500 og 1000 milligram påvirket den ekspressive clearance av mitokondrier i skjelettmuskulaturen.

Stimuleringen skapte en gunstig mulighet til å bygge mer muskler, noe som er analogt med den samme prosessen innen kondisjon.

Anbefalt: