Tynn Amerikansk Vinner I Pølseshåp

Anonim

Amerikaneren Michelle Lesko, som bare veier 50 kilo, klarte å vinne en pølsekonkurranse ved å spise 28 smørbrød på 10 minutter.

Bare med en sandwich mindre på andreplass var Erika Booker, som veide fire ganger mer enn sin rival.

Pølsekonkurransen ble igjen organisert i Chicago, med åtte personer som deltok i konkurransen. Showet ble sett av hundrevis av nysgjerrige seere.

Etter seieren innrømmet den 30 år gamle Michelle at etter å ha spist mange pølser de neste dagene, vil hun bare spise salat.

Arrangørene hadde bestemt seg for å komplisere konkurransen i år ved å skåle pølsens brød. Fra tidligere løp ble det klart at flere deltakere var listige, for å spise flere smørbrød, de spiste først pølsen og deretter brødet ved å dyppe den i vann.

Spise en pølse

I år hadde imidlertid ikke deltakerne muligheten til å øke farta de spiser pølser med.

Løpet i Chicago var bare en mellomrunde i pølsekonkurransen, med den store finalen som fant sted på Independence Day 4. juli i Brooklyn.

Den årlige konkurransen arrangeres av den amerikanske hurtigmatkjeden Nathans. Hovedprisen for vinneren vil være en sjekk på $ 10.000 og et æresennep-farget mesterskapsbelte.

Rekordinnehaveren i denne konkurransen er Joey "Joss" Chestnut, som i 2009 spiste 68 pølser på 10 minutter.

Pølse med Ketchup

Det anslås at i løpet av de ti minuttene forbrukte amerikaneren omtrent 10 000 kalorier.

Den første slike konkurransen ble organisert i 1916, og den første mesteren oppnådde et ganske beskjedent resultat på bakgrunn av rekordinnehaverne med 13 pølser spist.

Joey "Joss" Honest har vunnet tittelen mest spist sandwich tre ganger, og i 2009 ble han tildelt en sjekk på 20.000 dollar for verdensrekorden.

Oppdaget sitt talent, fortsetter amerikaneren å konkurrere i ernæringskonkurranser, inkludert å spise 5 kilo pasta med ost på 7 minutter og 188 paprika på 10 minutter.