Spis Jordbær For En Frisk Hudfarge Og Sunne Tenner

Video: Spis Jordbær For En Frisk Hudfarge Og Sunne Tenner

Video: Spis Jordbær For En Frisk Hudfarge Og Sunne Tenner
Video: Spis mer jordbær 2024, September
Spis Jordbær For En Frisk Hudfarge Og Sunne Tenner
Spis Jordbær For En Frisk Hudfarge Og Sunne Tenner
Anonim

Det er en økende mengde forskning som viser de helsemessige fordelene ved å spise jordbær.

Det har blitt funnet at å spise jordbær har en ekstremt gunstig effekt på å styrke tennene. I tillegg gir ingrediensene i jordbær huden vår en frisk og strålende hudfarge.

Jordbær øker appetitten og forbedrer fordøyelsesfunksjonen. På grunn av det rike innholdet av vitamin C anbefales denne frukten for kronisk utmattelse og revmatisme.

Faktisk skyldes den høye biologiske verdien av jordbær i stor grad det mangfoldige innholdet av vitaminer og spesielt vitamin C. Det viser seg at innholdet av disse vitaminjordbærene er nest eneste av solbær. Og det daglige behovet for vitamin C kan dekkes etter å ha spist 200 til 250 gram friske jordbær.

Den deilige frukten inneholder også de verdifulle mineralene kalium, kalsium, magnesium, jern og fosfor.

Friske jordbær
Friske jordbær

Den gode nyheten er at jordbær kan spises i større mengder uten å forårsake tyngde i magen. Årsaken til dette er den lille mengden cellulose i sammensetningen.

Jordbær er også bra for hjertet. Som et resultat av deres regelmessige forbruk, forbedres hjertemuskulaturen. Effekten av inntaket på luftveiene er lik. De anbefales også for forskjellige sykdommer i munn og hals.

De har en påvist helbredende effekt i forskjellige leversykdommer, så vel som i gallestein. De er også nyttige ved behandling av sand og nyrestein, samt i betennelse i blæren.

For medisinske formål, ta opptil en halv kilo jordbær, distribuert tre ganger før måltider.

Hos noen mennesker forårsaker jordbær imidlertid ubehagelige hudutslett og kløe. Naturlige healere er av den oppfatning at slike tilstander av intoleranse mot fremmede proteiner kan reduseres betydelig hvis det tas en stor mengde honning hver dag til frokost, som har bevist antiallergene egenskaper.

Anbefalt: