Sunn Oppskrift: Gulrotjuice For Hjertet Og Blodårene

Innholdsfortegnelse:

Video: Sunn Oppskrift: Gulrotjuice For Hjertet Og Blodårene

Video: Sunn Oppskrift: Gulrotjuice For Hjertet Og Blodårene
Video: Slik lager du grønn og sunn juice 2024, September
Sunn Oppskrift: Gulrotjuice For Hjertet Og Blodårene
Sunn Oppskrift: Gulrotjuice For Hjertet Og Blodårene
Anonim

Gulrøtter er lyse grønnsaker med en sunn rot. De har en gunstig effekt på menneskers helse. Kanskje det ikke er et eneste organ i menneskekroppen som denne grønnsaken ikke har en positiv effekt på.

Fersk gulrøtter og gulrotjuice er bra for hjertet og blodårene.

Spesielt gulrøtter og deres juice normaliserer vaskulær tone og styrker veggene i kapillærene, stabiliserer blodtrykket, stimulerer bloddannelsen, senker kolesterolet, øker hemoglobinnivået i blodet, styrker hjertemuskelen.

Anbefalt ferske gulrøtter og gulrotjuice som skal inkluderes i dietten til friske mennesker - for forebygging av hjerte- og karsykdommer. Det er bra å bruke i et terapeutisk kosthold for å bekjempe aterosklerose, anemi og andre sykdommer.

Imidlertid, med alle de ubestridelige fordelene med gulrøtter, bør de ikke brukes i akutte mage- og duodenalsår, akutt enteritt og kolitt. Ved diabetes anbefales det å oppsøke lege og være forsiktig når du slår på den gulrøtter i dietten: i noen varianter av denne roten har et høyt sukkerinnhold.

Du bør heller ikke overskride anbefalt dose og bruk gulrøtter til medisinske formål i mer enn 1 måned uten avbrudd. Hvis oppskriften inneholder andre ingredienser, må du sørge for at du ikke har kontraindikasjoner for dem.

Legemiddelblanding med gulrøtter for åreforkalkning

Gulrot og rødbetejuice
Gulrot og rødbetejuice

Bland 230 ml gulrotjuice, 170 ml rødbetejuice og 60 ml hvitløksjuice. Oppbevares i kjøleskap. Ta 2-3 ganger om dagen 1 time etter måltidene 3-4 ss.

Gulrotjuice med fløte og egg mot anemi

Bland 1/2 kopp ferskpresset gulrotjuice og 1/2 kopp fløte eller melk, tilsett 2 rå eggeplommer (hjemmelagde egg foretrekkes). Bland godt, ta denne blandingen 3 ganger om dagen 40 minutter før måltidene.

Gulrotjuice med honning for å styrke hjertemuskelen

Sunn oppskrift med gulrotjuice
Sunn oppskrift med gulrotjuice

Bland 1 ss ferskpresset gulrotjuice med 1 ts. honning, tilsett 1-2 revne aprikoskjerner. Ta denne blandingen i en måned, 3 ganger om dagen, en halv time før måltidene. Det er nyttig for arytmier og for å styrke hjertemuskelen.

Gulrotjuice for forebygging av hjerte- og karsykdommer

Gulrøtter
Gulrøtter

For å forbedre det kardiovaskulære systemet og forhindre sykdom, hjelper bruken av gulrotjuice - i ren form eller i blandinger:

- gulrotjuice med fløte (etter smak);

- gulrot og eplejuice i forholdet 1: 1;

- gulrotjuice og persille i forholdet 3: 1;

- Gulrotjuice med tilsetning av druer, grapefrukt eller ripsjuice (etter smak).

Disse drikkene skal tas innen 2-4 uker 1 kopp 3 ganger om dagen 20-30 minutter før måltider.

Anbefalt: