Lærere Og Journalister Er Mest Avhengige Av Koffein

Video: Lærere Og Journalister Er Mest Avhengige Av Koffein

Video: Lærere Og Journalister Er Mest Avhengige Av Koffein
Video: ✅CS:GO/Вечерний стрим! 2024, September
Lærere Og Journalister Er Mest Avhengige Av Koffein
Lærere Og Journalister Er Mest Avhengige Av Koffein
Anonim

Ifølge en ny studie drikker journalister og lærere mest kaffe. Koffeinelskere er også rørleggere, politibetjenter og handelsmenn, og ifølge resultatene drikker folk med disse få yrkene fire eller enda flere kopper kaffe om dagen.

Listen fortsetter med medisinske arbeidere, sjefer fra forskjellige selskaper, ansatte i teleshop - det viser seg at de drikker 3 glass om dagen, maksimalt fire. Ansatte i butikker og IT-spesialister er ikke så avhengige av koffeinholdige drikker - dosen deres for dagen er mellom to og tre kopper kaffe.

Med en eller to briller om dagen og sist i denne rangeringen registreres drivere. Ekspertene som gjennomførte undersøkelsen spurte om 10 000 mennesker, med 85 av 100 deltakere som sa at de drakk minst tre kopper kaffe om dagen.

70 prosent av respondentene svarte at de føler seg ute av stand til å jobbe hvis de ikke drikker sin daglige rasjon med koffeinholdig drikke. 71 prosent sier at de bare drikker kaffe på grunn av koffein, ikke på grunn av den behagelige aromaen eller smaken av drikken.

Koffein
Koffein

Ifølge eksperter er fire kopper kaffe for mye for en dag, og blodtrykket kan øke. I tillegg kan for mye koffein om dagen forårsake dehydrering, spesielt hvis den aromatiske drikken er den eneste væskekilden for kroppen. Selvfølgelig har kaffe også fordelene for menneskekroppen - reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og mer.

Det er alternativer til koffeinholdig drikke - kaffe kan erstattes med grønn eller svart te. Smaken er definitivt annerledes, men slutteffekten er den samme. Hvis du er blant folket som drikker så mye kaffe hver dag, kan du prøve å endre kostholdet ditt ved å drikke grønn te.

Det vil hjelpe deg å våkne og føle deg mett hele dagen, og på den annen side er det ingen bivirkninger av koffein. Ifølge en fersk studie vil drikke en kopp te hver dag redusere risikoen for for tidlig død med 25 til 100.

Anbefalt: