Hemmeligheten Bak Den Deilige Hjemmelagde Påskekaken

Video: Hemmeligheten Bak Den Deilige Hjemmelagde Påskekaken

Video: Hemmeligheten Bak Den Deilige Hjemmelagde Påskekaken
Video: The BEST Vanilla Cake Recipe 2024, September
Hemmeligheten Bak Den Deilige Hjemmelagde Påskekaken
Hemmeligheten Bak Den Deilige Hjemmelagde Påskekaken
Anonim

En av hemmelighetene til deilig hjemmelaget Påskebrøder at det tar veldig lang tid og du må være tålmodig hvis du ønsker å få et godt resultat.

Å forberede deilig hjemmelaget påskekake, er det behov for ferske produkter av høy kvalitet. Bare dette sikrer at påskekaken blir veldig velsmakende og vakker i utseende.

Nødvendige produkter for tilberedning av hjemmelaget påskekake: 600 gram mel, et halvt glass melk, 6 egg, 200 gram smør, 2 kopper sukker, 50 gram gjær, en klype salt, 50 gram rosiner, 50 gram mandler, 50 gram kandisert frukt, 1 vanilje. Hvis du ikke liker påskekake med frukt eller nøtter, kan du klare deg uten dem.

Påskekaken blir enda bedre med glasur. Det krever 1 protein, en halv kopp melis, 1 ts sitronsaft.

Oppløs 1 ss sukker og gjær i den varme melken. Tilsett 200 gram siktet mel og bland så det ikke blir klumper. Pakk inn i et håndkle og la det være varmt.

Påskebrød
Påskebrød

Proteinene er skilt fra eggeplommene. Eggehvitene lagres i kjøleskapet, og eggeplommene piskes med sukkeret til de er hvite, og etterlater en eggeplomme å spre på påskekaken. Smøret smeltes og avkjøles.

Når gjærblandingen dobles i volum, tilsett eggeplommer og sukker. Tilsett avkjølt smeltet smør, salt og vanilje og bland alt. Pisk eggehvitene i snøen og tilsett, tilsett gjenværende mel.

Elt deigen godt til det kommer luftbobler i den. Hvis du elter for hånd, kan dette ta mer enn en time. Men elting er en viktig del av å lage en deilig hjemmelaget påskekake. Hvis deigen ikke eltes godt, blir den ikke myk, luftig og gjenget.

Påskebrød
Påskebrød

Dekk den elte deigen og la den heve i varmen. Når den har blitt mer enn doblet i volum, tilsett de vasket og tørkede rosiner, tidligere rullet i mel. Tilsett kandisert frukt i terninger og de skallede mandlene.

Elt deigen i ca 5 minutter med en kjøkkenmaskin eller en halvtime for hånd og la den heve igjen i varmen. Påskekakens bakeformer smøres med olje og drysses med mel eller brødsmuler, og bakepapir legges på bunnen.

Deigen legges i formene og lar den heve, påskekakene blir spredt med eggeplomme og bakt på 180 grader i omtrent en time. For ikke å gå ut av form, fylles de i to. For ikke å brenne den øvre delen av påskekaken, etter at den blir rød, må du dekke den med papir dynket i vann.

De ferdige påskekakene fjernes forsiktig fra formene og legges på en pute dekket med et håndkle. Dekk til med et annet håndkle og la det avkjøles.

De avkjølte påskekakene er dekket med en glasur, som lages ved å piske proteinet, tilsette melis og sitronsaft. Påskekakene, dekket med glasur, legges i ovnen i 4 minutter for å gjøre den vakrere og deiligere.

Anbefalt: