Hvordan Lage Kjeksdeig?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lage Kjeksdeig?

Video: Hvordan Lage Kjeksdeig?
Video: Hvordan lage VANILJECUPCAKES 2024, September
Hvordan Lage Kjeksdeig?
Hvordan Lage Kjeksdeig?
Anonim

Kjeksdeigen er kjent for alle konditorer fordi den brukes til å lage en rekke kaker, inkludert vår velkjente Dobush-kake, samt til mange kjeks, kaker, rundstykker, petit fours og brøl.

Det er også funnet som svampedeig og det finnes en rekke alternativer for å lage det, hvorav ingen krever mye innsats. Alle slags smaker som vanilje, rom eller cognac, samt hakkede nøtter kan tilsettes.

Det er derfor vi her vil tilby deg 3 alternativer for kjeksdeig, blant hvilke du kan velge det som passer best for deg:

Enkel kjeksdeig

Nødvendige produkter: 1 ts mel, 5 egg, 1/2 ts melis

Fremstillingsmetode: Skill eggehvitene og eggeplommene og pisk sistnevnte sammen med halvparten av sukkeret i et vannbad til det er tykkere. Pisk eggehvitene i snøen og bland med resterende sukker. Bland alt, tilsett melet forsiktig og bland deigen. Den er bakt i en forvarmet 180 graders ovn og kan brukes til både kaker og kakebrett.

Deig
Deig

Kjeksdeig Genoase

Nødvendige produkter: 6 egg, 14 ss mel, 13 ss sukker, 150 g smør, 1/2 ts malte mandler, 1 pakke vanilje, revet appelsinskall

Fremstillingsmetode: Bland de 5 eggeplommene, 1 hele egg og sukker i et vannbad. Smør, mel, vanilje, appelsinskall og nøtter tilsettes dem. Rør alt og stek i en forvarmet 180 graders ovn.

Sjokoladekjeksdeig

Nødvendige produkter: 9 egg, 320 g mel, 320 g sukker, 180 g smør, 1 pakke vanilje, 250 g sjokolade

Sjokoladesvampkake
Sjokoladesvampkake

Fremstillingsmetode: Den ene halvdelen av sukkeret blandes med de piskede eggeplommene og den andre halvparten med eggehvitene. De blander seg. Sjokoladen smeltes, avkjøles og tilsettes i eggedosisen. Tilsett gradvis de andre produktene, og deigen tilberedt på denne måten blir bakt i en forvarmet ovn på 180 grader. Den kan brukes til kaker, rundstykker og kaker, men de skal ikke være tung krem.

Anbefalt: