Helbreder Cocktailer Mot Bakrus

Innholdsfortegnelse:

Video: Helbreder Cocktailer Mot Bakrus

Video: Helbreder Cocktailer Mot Bakrus
Video: Аллафорте. Новая угроза отравлений. 2024, September
Helbreder Cocktailer Mot Bakrus
Helbreder Cocktailer Mot Bakrus
Anonim

Den beste metoden mot bakrus er imidlertid å drikke i moderasjon og med glede. Men det skjer med alle å glemme denne maksimen og nyte heroisk fyll med eller uten anledning. Og bulgarerne er kjente fans av koppen, beklager - flasken, og i store mengder.

Og så … kvelden har gått, du er godt gjennomvåt, du har sovet som et lik og her kommer morgenen, som serverer deg i hodepine, svimmelhet og kvalme i sengen. Men hvordan blir vi kvitt alt dette uten å måtte havne i toksikologi? Vi vil se etter svaret på dette eksistensielle spørsmålet i denne artikkelen.

Det er mange alternativer - fra vannmelon til kålsuppe, og det ville ikke være galt å si at historien til medisinske cocktailer mot bakrus er skrevet den dag i dag. Hvem du velger akkurat og om det vil være effektivt, er for individuelt, men her er noen ideer:

H2O cocktail

Erfarne bakruser er klar over at en av de mest ubehagelige effektene av alkohol er dehydrering av kroppen, noe som ytterligere gir svarte farger til det apokalyptiske berusede bildet.

Vann
Vann

Cocktailen er enkel og kalles vann. Det anbefales å drikke i store mengder eller på slutten av den alkoholholdige kvelden, så vel som om selve kvelden. Det vil ikke være et problem å fortynne cocktailer, skudd eller doble whiskyer med et glass vann annenhver time - dette forhindrer dehydrering og sparer deg for den smertefulle bankingen i hodet om morgenen.

Tuti-frutti cocktail

Igjen før du legger deg, men ikke H2O, men juice - appelsin eller tomat, mens du er hjemmepresset. Fruktosen i denne livgivende cocktailen er årsaken til dens effektivitet. Det fremskynder stoffskiftet og hjelper ham dermed med å kvitte seg med alkohol raskere. Den lille ulempen med denne ragweed mot bakrus er at en kopp er utilstrekkelig. Minst et dusin bør tas, og gitt promillen i blodet ditt, vil det være en umulig oppgave, med mindre det er noen som kommer til din hjelp. Kanskje er alternativet for vann fremdeles bedre og oppnåelig.

Bakrus
Bakrus

Salt cocktail

Og avholdende vet at salt holder på vann i kroppen og dermed bidrar til å få ekstra kilo. Men hver ulempe har sin positive side - men salt kan brukes til å avlaste bakrus - jo mer vann det er i kroppen, jo bedre for deg, elskere av alkoholholdige drikker. Det er derfor noen få salte kefir i løpet av en god kveld ikke er en dårlig ide i det hele tatt.

Øl

Gamle drikkere med solid erfaring med alkoholforgiftning mener at dette er det optimale middelet mot bakrus. Dessuten - hvis du begynner å nøle deg med øl, så har du nådd det høyeste nivået i hierarkiet med drikkere - du står opp, du føler deg forferdelig, du har hodepine, du føler deg syk … Du drikker 2-3 øl og du er mye bedre. Ja, mine kjære fans av koppen, men dette er bare tydelig. På denne måten utsetter du bare det uunngåelige - før eller siden vil effekten av mye alkohol dukke opp og bakrusen vil kaste deg på sengen i uutholdelig smerte, til tross for at du for noen timer siden skryte av vennene dine at øl sober beste. Dessuten er det ikke en god idé å behandle bakrus med mer alkohol, til og med øl, fordi du kan bli avhengig, noe som ikke er målet for oppgaven?

Og som en siste, sist men ikke minst, kan du alltid prøve cocktailer Rodno proizvodstvo eller Made in Bulgaria. Det innfødte geni har oppfunnet mer enn ett eller to midler mot bakrus, for eksempel Shkembe-cocktailen, vannmelonjuice (men ikke med mastik) og spesielt kålsuppecocktailen.

Likevel forblir cocktailen av moderering og moderering den mest anbefalte av oss. Tenk på om det er verdt noen timers moro, å miste en hel dag i smerte, ubehag og smertefulle opplevelser? Neppe! Så kom igjen, skål og smart!

Anbefalt: