Kosthold For å Fjerne Fett

Video: Kosthold For å Fjerne Fett

Video: Kosthold For å Fjerne Fett
Video: 7 minutters trening for å forbrenne fett og gå ned i vekt 2024, September
Kosthold For å Fjerne Fett
Kosthold For å Fjerne Fett
Anonim

Bli kvitt overflødig fettAkkumulert på kroppen gjøres gjennom en kombinasjon av trening og diett. Hvis du bare stoler på trening, vil den forbrenne mye fett på kort tid, men du vil miste en betydelig mengde muskelmasse, noe som vil bremse forbrenningen og prestasjonen vil ikke opprettholdes i det lange løp. Derfor er ernæring ekstremt viktig i arbeidet med fjern overflødig fett.

Mislykkede dietter de er vanligvis laget for å konsumere 800-1000 kalorier om dagen. Denne typen diett vil forbrenne mye fett i begynnelsen, men det vil forstyrre kroppens normale funksjoner. En rask diettendring med en betydelig mengde kalorier til en alvorlig reduksjon vil redusere leptin betydelig. Dette er hormonet som er ansvarlig for å regulere kroppsvekten.

Dette øker sultfølelsen. Derfra øker kortisol, som er et stresshormon, og ønsket om usunn mat hersker. Med høy kortisol reduseres muskelmassen vanligvis på grunn av den lave kvaliteten på treningsarbeidet.

Derfor mislykkes dietter med lite kalori. Ekstreme tilnærminger som å ikke holde oversikt over forbrukte kalorier, samt den lille mengden vann, er andre årsaker til diettfeil.

Hvilken er riktig? Valget av mat er det viktigste, og hvert produkt som kommer inn i dietten må være gjennomtenkt. Det er noen produkter som må inngå i et godt strukturert kosthold.

Avokado - Nesten 80 prosent av kaloriene i avokado kommer fra fett. Umettet fett og omega-3 fettsyrer i sammensetningen er de nyttige fettene kroppen trenger uten å samle dem som vekt.

fettrensingsregime
fettrensingsregime

Quinoa - Vitaminer, mineraler og fiber i denne belgfrukter inneholder protein, som er et grunnleggende behov i kroppen, så vel som fiber, som beskytter mot sult.

Spirer - denne grønnsaken inneholder en god mengde protein, forutsatt at menyen skal inneholde grønnsaker.

Ingefær - fra krydderne på menyen er dette et godt valg fordi det stimulerer kaloriforbrenning. Det har også betennelsesdempende virkning, så det vil være forebygging mot sykdommer gjennom mat.

Rødbeterjuice - av væskene er dette den mest nyttige på grunn av rikdommen av antioksidanter. Best for leveren. Øker nitrogen i kroppen, og det fungerer bra på blodkarene, og øker blodstrømmen.

Laks - Blant fisk er laks rik på omega-3 fettsyrer og også høy i protein. Tryptofanen i den har en god effekt på humøret fordi den omdannes til serotonin.

Bønner er et godt valg for belgfrukter på grunn av proteinet i dem, og det regulerer også blodsukker og kolesterol.

Anbefalt: