Hvorfor Hjemmelaget Brød Også Kan Være Skadelig

Video: Hvorfor Hjemmelaget Brød Også Kan Være Skadelig

Video: Hvorfor Hjemmelaget Brød Også Kan Være Skadelig
Video: Как БРОСИТЬ КУРИТЬ и ПИТЬ - Му Юйчунь - точки на онлайн уроке 2024, September
Hvorfor Hjemmelaget Brød Også Kan Være Skadelig
Hvorfor Hjemmelaget Brød Også Kan Være Skadelig
Anonim

De gangene vi lever i tilbyr mange fasiliteter. Medisin, teknologi og sosiale nettverk utvikler seg hvert minutt. Alt selges nå ferdig, noe som letter og reduserer daglige forpliktelser. Men den dype tvilen er fortsatt om hvor sunt dette er?

Stadig mer forskning og analyse viser hvordan ferdige matvarer er skadelige for menneskers helse. Så gradvis vender folk hodet tilbake til fortiden og hjemmelagde måltider. Dette skjer også med brød, som mange foretrekker å tilberede og bake hjemme.

Har du noen gang vurdert å lese innholdet i pakken med mel du kjøper fra butikken, og vet du hva som er skrevet i sammensetningen, kodet som et melforedlingsmiddel?

Sannheten er at hvert mel produseres av en bestemt teknologi fra det respektive selskapet, og det er de ansatte i det som bestemmer hva de skal putte i melet.

Disse stoffene er faktisk stoffer som tilsettes produktet for å forbedre dets egenskaper.

Mel
Mel

En slik, beskrevet på noen typer mel, er den såkalte. E 920 / L - Cystein, som er funnet å bli ekstrahert fra dyrehår og menneskehår eller fuglefjær.

Den inneholder også oksidanter som bleker den. Nykvernet mel har en gulaktig farge som faktisk ikke selges på markedet. Og tilsetningen av reduserende elementer, som L-cystein, reduserer prosesseringstiden til deigen der dette melet brukes.

Agentene det gjelder inkluderer en rekke enzymer som er forskjellige i de enkelte melpakningene - ifølge produsenten. Og det antas at de er grunnen til at mel ofte forårsaker allergiske reaksjoner i menneskets mage, og dermed intoleranse overfor typen av mel.

I henhold til lov må enkeltbedrifter overholde en viss standard for innholdet av mel, noe som imidlertid ikke skjer i praksis. De produserer produkter ved hjelp av sin egen teknologi, som ofte ikke er beskrevet i innholdet i pakken. Det viser seg også at ingen myndighetsorgan forbyder tilsetning av enzymer i produksjonen av mel.

Anbefalt: