Tre Oppskrifter På Sarma I Kai

Innholdsfortegnelse:

Video: Tre Oppskrifter På Sarma I Kai

Video: Tre Oppskrifter På Sarma I Kai
Video: En fantastisk oppskrift på kyllingbryst i ovnen, rask og deilig! # 19 2024, September
Tre Oppskrifter På Sarma I Kai
Tre Oppskrifter På Sarma I Kai
Anonim

Når vi snakker om sarmi, forestiller de fleste av oss kål surkål, som vi liker å spise om vinteren og som er laget med surkål.

Imidlertid er de ikke mindre deilige sarmiene i bladene på kaiensom kan tilberedes når som helst og som alle vil ha glede av. Selv om sesongen med fersk dock er over, er det måter å bevare den på - ikke glem å lukke kaien i krukker.

Derfor tilbyr vi deg tre interessante oppskrifter på sarma i kaisom du kan overraske dine kjære med:

Kalvssarma i kai

Sarmi i kai
Sarmi i kai

Foto: Alexandra

Nødvendige produkter: 500 g kjøttdeig, 1 løk, 100 g ris, 8 tomater, 5 ss. olje, noen kvister persille, salt, svart og rød pepper etter smak, kai blad

Fremstillingsmetode: Dock blad kokes i saltet vann for å mykne. Den finhakkede løken er stuet i olje sammen med risen og kjøttdeigen tilsettes dem sammen med litt vann. Når risen begynner å bli myk, krydrer du kjøttfyllingen med finhakket persille, salt og pepper og legger så mye fyll i hvert dokkblad som du kan pakke tett. Ordne dem i en gryte, hell tomatjuicen og kok dekket over svak varme i ca 1 time.

Mager sarmi med linser i dokkløver

Nødvendige produkter: 150 g linser, 100 g ris, 100 g poteter, noen kvist fersk løk og persille, 2 tomater, salt, pepper og mynte etter smak, 3 ss. olivenolje, kai blader

Lapadeni sarmi
Lapadeni sarmi

Fremstillingsmetode: Linsene blir dynket i varmt vann, drenert og blandet med vasket ris, revet poteter, finhakket løk, tomater og persille og alle andre krydder. Bland godt og fyll med dokkebladene med denne blandingen, pakk dem inn i sarmis og ordne dem i en gryte, i bunnen av hvilken det også er dokkløver. Tilsett litt vann og kok dekket over svak varme til de er fullstekt.

Lean sarma i dokkeblader med søppelaroma

Sarmi med dock
Sarmi med dock

Foto: VILI-Violeta Mateva

Nødvendige produkter: 200 g ris, 1 løk, noen kvister persille, noen søppel, salt, pepper og mynte etter smak, 3 ss. olje, kai blader

Fremstillingsmetode: Bladene på kaien er skoldet. Smør den finhakkede løken og risen i oljen til den er myk. Legg til alle krydder etter smak, rør og fyll med bladene på dokken, som er vridd og ordnet i en kjele. Hell søppel og litt vann på toppen. Kok til fullstendig kokt på svak varme og server med yoghurt.

Anbefalt: