Rask Middag For Gjestene

Video: Rask Middag For Gjestene

Video: Rask Middag For Gjestene
Video: Hjemmelaget blomkålsuppe, en enkel og rask middag! 2024, September
Rask Middag For Gjestene
Rask Middag For Gjestene
Anonim

Hvis gjestene plutselig kommer til deg og du ikke har noe å behandle dem med, kan du lage enkle og raske retter som er deilige og smelter i munnen på samme tid. En av dem er fransk kjøtt med poteter.

Skjær 500 g kjøtt - biff eller svinekjøtt, skjær 5 store poteter, 1 løk og ordne i lag. Dryss med revet gul ost og hell litt majones, stek til den er gyllen. Krydre med sort pepper, salt og grønne krydder.

For vegetarianere eller som tilbehør, kok poteter med løk. Skjær 2 løk i sirkler og stek lett i smør, tilsett 5 ss mel og 500 ml buljong.

Kok 1 kg poteter, skrell dem og skjær dem i sirkler. Tilsett dem i sausen, saltet og pepper og la det surre på høy varme i fem minutter.

Rask middag for gjestene
Rask middag for gjestene

Dryss med grønne krydder og server det varmt. Italienske varme smørbrød blir enda raskere. Du trenger 6 brødskiver, 2 tomater, 2 håndfull finhakket skinke, 1 pepper, 4 sopp, 2 fedd hvitløk, 100 g kremost, litt revet ost.

Stek skivene lett i ovnen eller på en brødrister. Skjær sopp, tomater og paprika i terninger. Legg dem på et ark folie og stek på 180 grader i ti minutter.

Fordel skivene med kremost, dryss over litt finhakket hvitløk, fordel skinke. Fordel et lag paprika og sopp på toppen, fordel tomatene på toppen.

Stek i 10 minutter på 180 grader. Dryss de varme smørbrødene med gul ost.

Hvis gjestene dine elsker søtsaker, kan du glede dem med en rask banankake. Du trenger 3 bananer, 200 g mel, 2 ts bakepulver, 100 g smeltet smør, 2 egg, en halv teskje sukker, 3 ss yoghurt, 125 g rosiner.

Forvarm ovnen til 180 grader, i løpet av den tiden mos bananene til en puré. Bland smør, egg og sukker til det er skummende. Tilsett bananer og yoghurt og rør.

Tilsett siktet mel blandet med bakepulver. Tilsett rosinene og bland forsiktig. Stek i en smurt og melet panne. Stek i omtrent 40 minutter til de er gyldne.

Anbefalt: