Vinterforretter For Konjakk

Innholdsfortegnelse:

Vinterforretter For Konjakk
Vinterforretter For Konjakk
Anonim

Brandy er også full av helse, brandy er også full for medisiner når du er syk. De gamle buzzardsene sier at konjakk er for "Gud tilgi" den avdøde og for "velkommen" gjesten. I forskjellige deler av Bulgaria blandes den tradisjonelle drikken med forskjellige matvarer.

I Trojan-regionen foretrekkes det med en salat av surkål, i Shopska-regionen - med forskjellige salater og sylteagurk, i Rhodopene - med hjemmelaget geit- eller sauost, og ved sjøen drikkes den av fiskeforretter.

Vi vil gi deg noen vellykkede forslag til vinterkonjakk:

Bønnesalat med løk

Bønnesalat
Bønnesalat

Nødvendige produkter: hermetiske bønner (hvite, svarte eller Smilyan - etter din smak), 1 løk (løk, purre eller rød), persille stilk, eddik, olivenolje og salt

Fremgangsmåte: Hell hermetiske bønner på et dørslag og vask det under rennende vann. Legg den i en bolle. Finhakk løk og persille. Tilsett dem i bønnene og smak til med eddik, olivenolje og salt. Rør og server med et glass kald konjakk.

Surkål med paprika

Surkål
Surkål

Nødvendige produkter: surkål, olivenolje, rød og svart pepper

Fremgangsmåte: Finhakk surkålbladene. Drypp med olivenolje og smak til med svart og rød pepper.

Oljebrønn

Nødvendige produkter: en halv kilo sopp, 250 gram smør, 150 gram gul ost, en halv haug dill, 2 fedd hvitløk, pepper og salt etter smak.

Fremgangsmåte: Ha smøret, et glass vann i en panne og stuv de saltede soppene. Fjern fra varmen etter at de er myke, og tilsett krydder med den finhakkede dillen. Dryss med revet ost før servering.

Stekt pepper med olivenolje og persille

Pickles
Pickles

Hell olivenolje over de finhakkede stekte paprikaene. Dryss med finhakket persille og hvitløk på toppen

Pickles

Pickle er fortsatt en av de klassiske forrettene for konjakk.

Bacon

Lukanka
Lukanka

Skivet bacon, krydret med rød eller svart pepper er fortsatt favorittkonjakkpynt for de fleste drikkere.

Kjøtt små fingre

Selvfølgelig følger alle slags hjemmelagde pølser, pølser og andre lignende delikatesser med konjakken. Hvis du ikke har råd til dem, kan du alltid erstatte dem med kommersielle. Det er sant at smaken og kvaliteten vil være annerledes, men drikkerne med mer erfaring sier at etter det tredje glasset konjakk merkes ikke forskjellen.

Anbefalt: