Hvordan Lage Deilig Melk Med Ris

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lage Deilig Melk Med Ris

Video: Hvordan Lage Deilig Melk Med Ris
Video: Самый Вкусный торт НАПОЛЕОН без выпечки. Простой Рецепт ленивого Наполеона ✧ SUBTITLES 2024, September
Hvordan Lage Deilig Melk Med Ris
Hvordan Lage Deilig Melk Med Ris
Anonim

Den klassiske oppskriften på risgrøt er kjent siden antikken og har en orientalsk opprinnelse. Likevel er den til stede i hvert kjøkken på det gamle kontinentet. La oss se hvordan du tilbereder deilig melk med ris trinn for trinn. Det er virkelig vellykket hvis du velger de riktige produktene og følger en viss teknologi.

For å tilberede melk med ris er det godt å bruke rundkorn. Den inneholder mer stivelse og desserten vår får en tykk og behagelig tekstur.

Før du bruker risen, må du rense den for urenheter og vaske den veldig godt under kaldt rennende vann. Det er bra når du tilbereder melk med ris å koke den i en metallbeholder med et non-stick belegg, der desserten din tilberedes på kortere tid. Den totale tilberedningstiden er 25-30 minutter, der det fortykkede produktet bør omrøres regelmessig og godt.

For å tilberede det trenger du 1 liter fersk melk (hjemmelaget er best), 1 ts. ris, 2 ts. vann, en klype salt, 1 ts. sukker og 40 g smør. Hell kaldt vann over risen og legg den på ovnen, etter at den har kokt, reduser varmen og kok til den sveller og absorberer all væsken. Tilsett melk og en klype salt, la det småkoke, rør sakte og forsiktig.

Når det begynner å tykne, rør ofte - og så videre til det er klart. Tilsett sukkeret til den allerede tilberedte desserten, rør og tilsett smøret og rør igjen til det er smeltet og absorbert. Mens den fremdeles er varm, helles melken med ris i dessertskåler eller glass og lar den avkjøles, serveres kald.

Nyttige og smakfulle tilsetninger i rismelk

- Tørket frukt - godt vasket og skoldede rosiner, aprikoser, fiken, svisker, tørkede epler, kirsebær og pærer;

- Kandiserte frukter uten fargestoffer - papaya, ananas og andre. eksotiske frukter, så vel som hjemmelagde;

- Alle slags knuste nøtter;

- Krydder - kanel, ingefær, vanilje;

- Fersk frukt - bananer, kiwi og i henhold til årstidens bær og hagefrukt;

- Grønnsaker - gresskar;

- Honning i stedet for sukker, men etter at den avkjøles.

- Syltetøy og syltetøy.

Anbefalt: