Hvordan Deodorisere Kjøtt?

Video: Hvordan Deodorisere Kjøtt?

Video: Hvordan Deodorisere Kjøtt?
Video: Denne blandingen hadde whitened meg også Dermatologer vil aldri vise deg denne blandingen: glødende 2024, September
Hvordan Deodorisere Kjøtt?
Hvordan Deodorisere Kjøtt?
Anonim

Selv om det allerede er bevist at å spise på en bestemt måte, kan vegetarianere og veganere føre en helt sunn livsstil uten å spise kjøtt, er det unektelig at det er et av de mest nyttige produktene på grunn av det høye proteininnholdet. Og for de fleste bulgarere er det trygt å si at de sjelden sitter ved bordet uten deilig stekekjøtt, grillet biff eller duftende hjemmelaget kjøttgryte.

I tillegg til å lære å lage kjøtt slik at det er deilig, er det også bra å vite hva du skal gjøre hvis du føler at det har begynt å lukte og du må ta noen tiltak:

- Først og fremst er det viktig å si at det er best å slippe å deodorisere kjøtt, for ofte er det allerede bortskjemt. Av denne grunn, kjøp alltid kjøtt som har et friskt utseende og varm det opp så snart som mulig.

- For å sikre at fisken du kjøper er fersk, må du sørge for at den har et friskt utseende, og at den har klare øyne.

- Sannsynligvis den mest effektive metoden for deodorisering av kjøtt er å legge 1-2 stykker kull mens du koker det, som du deretter kan fjerne.

- Enten du deodoriserer kjøtt eller fisk, er det veldig viktig å vaske produktene under kaldt rennende vann før du fortsetter.

- En velprøvd metode for å lukte både kjøtt og fisk er å suge dem over natten i et dypt kar med vann, som tilsettes 1 k. inkludert eddik. Før du varmebehandler, skyll dem godt slik at de ikke syr.

Marinert kjøtt
Marinert kjøtt

- Hvis du vil fjerne lukten av eldre lam, fårekjøtt eller storfekjøtt, gni det med konjakk og la det stå en dag.

- Du kan lett deodorisere kjøtt ved å vaske og marinere det i flere timer. Det er forskjellige oppskrifter på marinaden, men den som passer til alle typer kjøtt, inkludert vilt, består av kokt i vanneddik, vin, laurbærblad, nellik og pepperkorn. Hvis ønskelig kan allspice tilsettes. Kjøttet marineres etter at marinaden er avkjølt og om og om for å absorbere alle ingrediensene.

- Hvis kjøttet, uansett hva det er, har for sterk og ubehagelig lukt, er det best å bare kaste det, for det er sannsynligvis bortskjemt. Selv om du klarer å fjerne lukten, er det stor sjanse for at du får magesmerter eller til og med blir forgiftet.

Anbefalt: