Miguelitos: De Spanske Kremkakene Du Vil Bli Forelsket I

Innholdsfortegnelse:

Video: Miguelitos: De Spanske Kremkakene Du Vil Bli Forelsket I

Video: Miguelitos: De Spanske Kremkakene Du Vil Bli Forelsket I
Video: Encantad@s de Conocerte. Miguelitos de la Roda 2024, September
Miguelitos: De Spanske Kremkakene Du Vil Bli Forelsket I
Miguelitos: De Spanske Kremkakene Du Vil Bli Forelsket I
Anonim

Disse knasende søte fristelsene er så appetittvekkende at du vil bli overrasket over dem og dine matlagingsferdigheter.

Men før vi begynner med oppskriften, la oss avsløre historien deres: Miguelitos de la Roda er lette og knasende smørbrød fylt med krem, kommer fra den spanske provinsen Albacete. Konditoren kalt skapelsen sin etter en venn som først prøvde dem i 1960.

Prøv å forberede dem en gang, så vil du ikke være i stand til å motstå og ikke blande dem andre og tredje. Miguelitos er alles favoritt og er mye mer enn bare søtt!

Nødvendige produkter:

Miguelitos
Miguelitos

Foto: Iliana Parvanova

(for 6 porsjoner)

Mel 1¼ kopp

Salt - 1 klype

Smør (saltet og avkjølt) - (kopp

Kjølt vann - ½ glass

Mager melk - 200 ml

Kanelstang - 1 liten

Vaniljeekstrakt - ¼ ts

Sitronskall - ¼ ts

Plommer - 2 stk. å ødelegge

Granulert sukker - 1½ ss

Maisstivelse

- 3 ts •

Fremstillingsmetode:

Miguelitos
Miguelitos

Tilbered deigen ved å tilsette mel og salt i en stor bolle. Tilsett vannet i melet og elt alt til en glatt deig. Du kan tilsette litt mer vann enn angitt i oppskriften. Form deigen grovt til en firkant, rull deigen til en selvklebende film og avkjøl den i ca 30 minutter. La samtidig en kilo smør være fra det avkjølte for å normalisere og mykne. Samle alt smøret, fordel det i et tynt lag i en firkantet form og avkjøl i ca 20 minutter.

Rull ut og rull deigen til et stort rektangel som er ca. 1/2 tomme tykt. Bruk om nødvendig litt tørt mel. Plasser smøret i midten av rektangelet og brett de to alternative endene oppå hverandre for å lage et kvadrat av det. Rull deigen tilbake i et rektangel og brett den i tre igjen, og brett deretter de to tilstøtende endene igjen for å danne en firkant. Pakk deigen inn i plastfolien, avkjøl deigen i ytterligere 30 minutter og gjenta prosedyren og foldetrinnene 2 til 3 ganger. Jo mer du gjentar denne prosessen, jo flere lag med deig får du når du baker. Forvarm ovnen til 200 ° C og ordne stekebrettet med et aluminiumsark.

Spred deigen ¼ tommer tykk og skjær deigen i like store deler som er ca. 2 tommer brede. Legg deigen på et foret stekebrett og fordel hver firkant med det piskede egget. Stek deigen i ca 20 minutter eller til den får en lysebrun farge på overflaten. Avkjøl smørbrødene.

Hell i mellomtiden halvparten av melken i kasserollen og kok den med kanelstangen. Tilsett sitronskall og vanilje i den kokende melken og fjern den fra varmen, la den avkjøles litt.

Bland gjenværende melk, maisenna, granulert sukker og eggeplommer i en annen bolle til blandingen er glatt og godt kombinert. Tilsett eggeblandingen i melken, bland godt og la den varmes opp igjen, rør kremen kontinuerlig til den blir en tykk og jevn konsistens. Avkjøl kremen til romtemperatur.

Skjær smørbrødene forsiktig i to med en kniv vannrett fra midten og fyll dem sjenerøst med fløte. Dryss lett med melis og nyt!

Råd:

Miguelitos
Miguelitos

Foto: Mariana

- For å forkorte oppskriften kan du bruke ferdig bakverk / butterdeig;

- Sørg for å skille eggehvitene forsiktig fra eggeplommene for ikke å tilsette noe skall i retten.

- Kremen til Miguelitos det kan være sjokolade.

Næringsinformasjon (per porsjon):

212 kalorier;

9,8 gram totalt fett (5,6 gram mettet fett, 0,6 g flerumettet fett, 2,8 gram enumettet fett);

83,7 mg kolesterol;

72,9 mg natrium;

89,4 mg kalium;

26,3 g totalt karbohydrater (0,9 g kostfiber, 5, 4 g sukker);

4,8 g protein.

Oversettelse fra engelsk: Wonderful Taste!

Anbefalt: