Alkohol Har Også Fordeler! Se Hvem De Er

Video: Alkohol Har Også Fordeler! Se Hvem De Er

Video: Alkohol Har Også Fordeler! Se Hvem De Er
Video: Пил чеснок с медом утром. Вот что вышло через 7 дней употребления! 2024, September
Alkohol Har Også Fordeler! Se Hvem De Er
Alkohol Har Også Fordeler! Se Hvem De Er
Anonim

Ofte når det gjelder alkohol, hører vi om skadene, men aldri om fordelene. Og det er noen. Dette betyr selvfølgelig ikke at vi går ned i industrielle mengder og forklarer hvor bra det er for helsen. Med en drink om dagen for kvinner og to om dagen for menn, har kroppen vår fordel av noen overraskende bivirkninger.

Rødvin har lenge vært ansett som en eliksir av hjertehelsen. Dens moderat inntak kan redusere risikoen for hjertesykdom med opptil 40%. Fordelene for hjertet er forbundet med dets evne til å øke godt kolesterol og redusere dårlig. Dette reduserer blodproblemer som kan føre til tette arterier og hjerteinfarkt.

rødvin
rødvin

I motsetning til den velkjente setningen ølmage, når den konsumeres i moderasjon, bekjemper øl med hell fett. Ett glass alkohol om dagen reduserer risikoen for type 2-diabetes med opptil 30 prosent. Alkohol øker hormonnivået, noe som forbedrer insulinfølsomheten. Med andre ord, det gjør det lettere for kroppen din å behandle glukose og bruke den som energi. Dette bidrar til å redusere mengden sukker i blodet og til slutt reduserer risikoen for å utvikle diabetes.

Forskning viser at moderate drikkere lider betydelig mindre av kognitive lidelser, Alzheimers sykdom og andre former for demens enn avholdende. Kalsiumstein, som dannes i galleblæren, består vanligvis av kolesterol og kan forårsake smerte og kramper. For å unngå dette, legg til et glass alkohol i det daglige kostholdet ditt.

Brandy
Brandy

Blant annet å drikke konsentrerte drikker reduserer forekomsten av forkjølelse og influensa.

Og allerede kjent de gode sidene av alkoholforbruk, med god samvittighet kan du gå ut med venner for en drink.

Anbefalt: