Sommer På Kraft Breweries

Video: Sommer På Kraft Breweries

Video: Sommer På Kraft Breweries
Video: Micropubs of Thanet (Keep Cask Alive pt 4) | The Craft Beer Channel 2024, September
Sommer På Kraft Breweries
Sommer På Kraft Breweries
Anonim

Utvilsomt er den mest foretrukne drikken om sommervarmen fortsatt øl. På markedet i vårt land selges alle slags merker og kutt av glitrende friskhet, men fortsatt er det få som er kjent med kraftølene som produseres av kraftbryggerier.

Som navnet antyder, er håndverksbryggerier små bryggerier der de fleste av de teknologiske prosessene med ølproduksjon er laget for hånd av en liten krets av mennesker, ikke av maskiner.

Ølene som produseres av dem skiller seg fra standarddrikkene som tilbys av de store produsentene - i smak, farge, aromaer og alkoholinnhold.

Inntil nylig ble disse bryggeriene definert som mikrobryggerier på grunn av deres størrelse, men den kreative tilnærmingen de bruker for å lage forskjellige typer unike forfatterøl, førte til at de ble referert til som kraftbryggerier.

I følge økonomer er kraftbryggerier den raskest voksende bryggerisektoren i verden.

Dette skyldes den eksepsjonelle fleksibiliteten til disse produsentene når det gjelder tilpasning til kundesmak, muligheter for eksperimentering og personlig oppmerksomhet til forbrukerne.

Selv om du ikke finner reklame for kraftbryggerier eller kraftøl på vanlige medier, blir de stadig mer populære i vårt land.

Øl
Øl

Informasjon om dem spres muntlig eller gjennom sosiale nettverk. Den gode nyheten for elskere av den glitrende drikken er at vi også har flere kraftbryggerier som produserer boutiqueøl.

Denne sommeren bør du absolutt prøve Wild Beer-ølet, produsert av det første bulgarske mikrobryggeriet i Sofia-landsbyen Mramor, som har en litt bitter smak og en tørr finish.

For luksus er ølet ufiltrert, med sekundær gjæring i flasken.

Jubel!

Anbefalt: