Hva Inneholder Baconet?

Video: Hva Inneholder Baconet?

Video: Hva Inneholder Baconet?
Video: Rammstein - Ich Tu Dir Weh (Official Video) 2024, September
Hva Inneholder Baconet?
Hva Inneholder Baconet?
Anonim

For mange mennesker er bacon synonymt med skadelig og usunn mat. Bra, men som vi vet spiste besteforeldrene våre ganske fett og levde til alderdommen. Dette kunne ikke skje hvis baconet er så skadelig som vi forestiller oss.

Bacon er rik på vitamin F og hjelper til med å skape nye immunceller som hjelper kroppen å bekjempe virus og infeksjoner. Den inneholder også arakidonsyre, som er nødvendig av hjertemuskelen.

Uten denne syren kan ikke hormoner fungere skikkelig. Arakidonsyre tilhører gruppen umettede fettstoffer og er også en av de essensielle fettsyrene. Det er en del av cellemembranen og er involvert i kolesterolmetabolisme.

Bacon inneholder andre essensielle fettsyrer som er essensielle for menneskekroppen. Innholdet i baconet er omtrent 10%, og derfor ligger baconet foran smøret. Dette betyr at den biologiske aktiviteten til bacon er opptil fem ganger høyere enn smørens.

Det mettede fettet i bacon er imidlertid høyt. Du kan imidlertid bare være redd for metabolske forstyrrelser hvis du overdriver det med bacon og spiser det i store mengder. Hvis du for eksempel spiser bacon i moderasjon, bør du ikke være redd for aterosklerose.

Det er best å spise bacon med fullkornsbrød, fordi det er slik begge produktene absorberes best.

Kombiner det med rå grønnsaker krydret med olje og naturlig eddik, som er en sterk antioksidant.

Bacon brukes også i folkemedisin, ettersom en ekstern medisin er mer effektiv enn kjente merker av salver. Hjelper med leddsmerter, mastitt, tannpine, regulerer forstyrrelser i leddets mobilitet etter skade, hjelper med vått eksem.

Spis bacon i moderasjon og nyt god helse. Ikke gi den opp, da det er sett at menneskekroppen trenger visse mengder bacon.

Anbefalt: