La Oss Fylle En Vannmelon Med Mastikk

Innholdsfortegnelse:

Video: La Oss Fylle En Vannmelon Med Mastikk

Video: La Oss Fylle En Vannmelon Med Mastikk
Video: Vannmelon sticks 2024, September
La Oss Fylle En Vannmelon Med Mastikk
La Oss Fylle En Vannmelon Med Mastikk
Anonim

Mastik er et veldig godt valg for sommervarmen, spesielt hvis den er veldig kald og serveres i form av vannmelon. Den velkjente oppskriften på vannmelon og mastikk er en veldig velsmakende kombinasjon til å begynne med, men den bør konsumeres med måte, fordi full vannmelon er så fin og kald at man kanskje ikke føler hvor trollbundet og full.

Å fylle vannmelon med anisdrikken gjøres faktisk ved å injisere med en sprøyte. Det er flere alternativer - noen kutter den, andre drikker mastikk og spiser vannmelon, men faktisk med vannmelon fylt med mastikk mener vi nettopp det - injisert med vannmelon med anis. Høres mer komplisert ut enn det faktisk er.

Hvordan lage vannmelon med mastikk, og hva trenger vi?

For det første må du ha vannmelon og mastikk for å unngå forvirring, i tillegg trenger du en stor sprøyte med en tykk nål. Hvis du har en liten nål og sprøyte, kan fyllingen ta for lang tid.

Du trenger tålmodighet uavhengig av størrelsen på sprøyten, fordi injeksjonen er vanskelig første gang, men gleden du vil føle fra å konsumere den senere, vil bekrefte at arbeidet med oppskriften definitivt var verdt det.

Vannmelon juice
Vannmelon juice

Du må injisere mastikken i vannmelon, men det er lurt å gjøre det i forskjellige deler av vannmelon, fordi noen biter av frukten ikke klarer å suge og andre kan bli for påtrengende på anis.

Hvis vannmelonen din er 10 kg, trenger du en liter mastikk. Det er godt å legge 100 ml. per kilo vannmelon. Injiser alkoholen forsiktig og sakte i frukten. Når du er ferdig, oppbevar du vannmelon straks i kjøleskapet og la den avkjøles pent, og mastikken skal distribueres - la den stå i minst 4 - 6 timer.

Skjær den så som du vil, og klipp den generelt og spis med glede og måtehold.

Anbefalt: